Postup přípravy
Nejlépe chutnají čerstvé, ale dají se i zamrazit.
Zveřejněno 11. 1. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Indické dvouzrnné placky (roti/chapati) 60% hydratace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2EW
Moje poznámka
Indické dvouzrnné placky (roti/chapati) 60% hydratace
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X2EW
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 4 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 5 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 5 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 6 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 7 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 1 hodinou
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 1 hodinou
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 1 hodinou
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 1 hodinou
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 3 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 5 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 5 hodinami
Štrúdl z pomazánkového másla
Picik před 6 hodinami
Cuketové Míša řezy
Beruna před 7 hodinami
Tématické fráze:
chapati atta,
co je roti,
indické čočkové placky,
rotti recept,
placky z podmáslí,
chapati recept,
indické placky ze špaldový mouky,
chapati,
namlít vločky,
placky z celých zrn,
chapati flour,
jak namlet mouku,
cerealni placky bez mouky,
proso - recept na placky,
indické placky,
chapatti placky,
kde koupím indickou placku,
cereální placka recept,
rozdíl mezi naan a chapati,
kde koupit mouku chapati
Suroviny:
atta,
mouka,
ghee,
sůl,
mouka,
mouka,
kefír,
olej,
sůl
Komentáře (1)