Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 656 kJ / 157 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,76 g |
Tuky | 0,94 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,41 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 24,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Játra s kyselým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2N4W
Moje poznámka
Játra s kyselým zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2N4W
Nejnovější recepty
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno před 17 hodinami
Rybí závitek z makrely
Přidáno před 17 hodinami
Salát s řapíkatým celerem a pomerančem
Přidáno před 18 hodinami
Cuketové knedlíky a cuketové zelí
Přidáno před 18 hodinami
Koláčky s tvarohem a kiwi
Přidáno před 18 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso na mrkvi
JitulinaK před 21 minutami
Dušené zelí
rimul@email.cz před 25 minutami
Cuketový perník
Raslik před 48 minutami
Vepřové kostky se smetanou
Zdenislavka před 1 hodinou
Václavkový guláš (bez mouky)
Sahula před 2 hodinami
Václavkový guláš
Sahula před 2 hodinami
Krémová polévka z červené řepy
ricci před 2 hodinami
Guláš z václavek
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí maso na medu
VerkaDvorakova před 2 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Zinockaslup před 2 hodinami
Tématické fráze:
játra se zelím,
játra zelí,
kuřecí játra se zelím,
drubezi. jatra na zeli,
vepřová játra s kyselým zelím,
játra s zelím,
játra s kys.zelim-recept,
játra recepty,
bramborákyzelí a játra recept,
kyselé zelí recepty,
játra se zelím recepty,
vepřové kostičky s kyselím zelím,
kuřeci játra zelí recept,
játra s kyselim zeli,
játra a zelí,
jatra zeli a brambory recepty,
játra s kyselím zelím,
jatra na zeli,
kari jatra se zelim,
štouchané brambory s kyselým zelím
Suroviny:
játra drůbeží,
zelí kysané,
paprika sušená sladká,
sůl,
pepř,
bobkový list,
kmín celý,
cibule,
olej,
brambory
Komentáře (4)