Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 594 kJ / 620 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,90 g |
| Tuky | 8,03 g |
| Vláknina | 64,00 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 42 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 60,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 3. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Cizrnové "tofu"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zn05
Moje poznámka
Cizrnové "tofu"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Zn05
Nejnovější recepty
Jemné marokánky
Přidáno před 28 minutami
Mandlové laskonky
Přidáno před 1 hodinou
Tuňákový tatarák s avokádovým pyré podle Marka Raditsche
Přidáno před 6 hodinami
Slepované linecké cukroví podle cukráře Skály
Přidáno před 7 hodinami
Jablečné koláčky z listového těsta
Přidáno před 8 hodinami
Špaldové rohlíčky
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlé ořechové řezy s kávovou šlehačkou
Denade před 46 minutami
Kuřecí supreme se žampionovou omáčkou podle Mirka Kaliny
frimlik před 1 hodinou
Polévka s červenou čočkou a mrkví
Pavel-Buco-Harwy před 1 hodinou
Kuřecí pikantní směs
Ajkad před 1 hodinou
Rychlé a chutné hrnkové sušenky
Irena1984 před 1 hodinou
Štrachanda z Plzeňska
Danulka52 před 1 hodinou
Bramborový kotlík s mletým masem a špenátem
Sapasapa před 1 hodinou
Kapusta zapečená s uzeným a bulgurem
Sapasapa před 1 hodinou
Vánočka II
boomgo před 2 hodinami
Kuře na kari s jablky
Kody74 před 2 hodinami
Tématické fráze:
cizrna s tofu,
tofu z cizrny,
cizrnové tofu,
cizrna se zeleninou a tofu recepty,
cizrna recepty,
recepty z cizrnove mouky,
tofu cizrna,
tofu s cizrnou,
tofu recept,
tofu z cizrny recept,
recepty s tofu,
recept cizrna s tofu a zeleninou,
recept-tofu z cizrny,
pokrmy z cizrnove mouky,
je tofu jen ze soji?,
cizrna a tofu,
recept cizrna s tofu,
cizrna a tofu-recepty,
cizrnové,
tofu recept cizirny
Suroviny:
mouka cizrnová,
voda,
olej,
sůl,
kurkuma,
česnek sušený,
želatina prášková
Komentáře (5)