Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba přípravy: 180 min

180 min (180 min příprava)

24. 5. 2016 14:41

Suroviny

Porce: cca 3 porce omáčky

Nutriční hodnoty

Energie1 989 kJ / 475 kcal
Bílkoviny7,59 g
Tuky35,89 g
Vláknina6,81 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 430 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy28,44 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

radiator radiator

27. 5. 2016 16:45

Pálivá bašta nejen ;-):yes:pro mužský

Anna Kocikova Anna Kocikova

25. 5. 2016 11:27

<3:yes:

krkovicka.x krkovicka.x

24. 5. 2016 20:23

casino: Já ho po uvaření rozřezal na špalky, to už je jedno odkud se loupe a dle mého ještě lépe. Další rady které se nenajdou v receptu budou dozajista zde v komentářích a to i začátečník najde.

casino casino

24. 5. 2016 16:58

No a pro začátečníky by možná bylo užitečné doplnit, že jazyk se nejlépe loupe od kořene ke špičce:-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 5. 2016 16:50

Už mne trochu znáš a určitě vidíš, jak se tady chlamu u té třetí fotky!!:-D... Mám ráda pikantní jídlo, kde je čili, kupa česneku a podobně. Ale wasabi i chilli papričky, tož to bych asi plivala plameny!!. Super, Jirko :-D:yes:

maris maris

24. 5. 2016 16:14

Já mám poslední dobou ráda pálivé, ale tohle je přímo ďábelské, to bych asi nedala;-):-)

mika59 mika59

24. 5. 2016 16:08

Krásné...:yes:

zizala zizala (moderátorka)

24. 5. 2016 15:18

Chtěla jsem doplnit komentář a zmizel 8-(
K receptu: Pro začátečníky by možná bylo užitečné doplnit, že jazyk se nejlépe loupe ještě zahorka. Recept zní velmi lákavě

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vařený hovězí jazyk recepty úžený hovězí jazyk vařený uzený jazyk vařený hovězí jazyk uzený hovězí jazyk recepty uzený hovězí jazyk recept vařený hovězí jazyk recept recept na uzený hovězí jazyk hovězí jazyk hovězí jazyk recept hovězí jazyk recepty recepty na hovězí jazyk recept na uzeny jazyk uzený hovězí jazyk s pikantní omáčkou recepty na uzený hovězí jazyk uzeny jazyk hovezi jazyk vařený hovězí uzený jazyk hovězí jazyk s omáčkou hovězí omáčka

Suroviny: jazyk hovězí uzený, vývar, olej olivový, cibule, protlak rajčatový, chilli paprika čerstvá, pasta wasabi, ocet vinný, česnek, pepř, smetana, vývar, nať petrželová, kapie

TopRecepty.cz

Vařený uzený hovězí jazyk v ohnivé omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QGy9