Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Postup přípravy
Pečeme do měkka. Během pečení jednou obrátíme a poléváme šťávou. Krok 2: Kedlubny oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Dáme do kastrolu, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme dusit až změknou. Zahustíme na jemném struhadle nastrouhanou bramborou, chvíli podusíme. Dochutíme pepřem, cukrem a octem. Krok 3: Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborový knedlík.
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9Ov
Moje poznámka
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9Ov
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 2 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 5 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 6 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 6 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 5 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 5 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 5 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 6 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 6 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 6 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 8 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 8 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 9 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 9 hodinami
Tématické fráze:
pečený králík se zelím,
pečený králík recept,
pečený králík s kedlubnem,
pečený králík se se zelim,
pečený králík recepty,
pečený králík,
králik se zelím,
kedlubna, králík,
kralik s kedluben,
kotlety s kedlubnovým zelím
Suroviny:
králík,
cibule,
slanina,
sůl,
koření provensálské,
máslo,
voda,
kedlubna,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
olej,
cukr,
ocet,
brambory
Komentáře (1)