Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Postup přípravy
Pečeme do měkka. Během pečení jednou obrátíme a poléváme šťávou. Krok 2: Kedlubny oloupeme a na hrubém struhadle nastrouháme. Dáme do kastrolu, osolíme, okmínujeme, podlijeme vodou a dáme dusit až změknou. Zahustíme na jemném struhadle nastrouhanou bramborou, chvíli podusíme. Dochutíme pepřem, cukrem a octem. Krok 3: Jako přílohu podáváme vařené brambory nebo bramborový knedlík.
Zveřejněno 10. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9Ov
Moje poznámka
Pečený králík na provensálském koření s kedlubnovým zelím.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z9Ov
Nejnovější recepty
Ricottové knedlíčky s jahodami podle Jana Punčocháře
Přidáno před 34 minutami
Dietní kuřecí prso s bramborovou kaší
Přidáno před 9 hodinami
Vaječná omeleta se zeleninou a žampiony (vhodná pro diabetiky)
Přidáno před 13 hodinami
Falešné boloňské špagety aneb fofr špagety
Přidáno před 17 hodinami
Bílkové řezy s kandovaným ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Křepelka s karamelizovanou zeleninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno 13. 12. 2025 07:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Perníkové kuličky s ořechy
Panova před 19 minutami
Vosí hnízda
Luentynka před 57 minutami
Perníčky, které jsou hned měkké
Luentynka před 59 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Patriktesar před 2 hodinami
Kuřecí směs na hořčici s medem
Danoouch před 11 hodinami
Bábovka Albert
Ketynna před 11 hodinami
Dýňová polévka s fazolemi
marekdd před 11 hodinami
Jednoduché nepečené Tiramisu kuličky/Tiramisu Truffles
Hanawagy před 11 hodinami
Rajská omáčka
Vershyna před 13 hodinami
Tématické fráze:
pečený králík se zelím,
pečený králík recept,
pečený králík s kedlubnem,
pečený králík se se zelim,
pečený králík recepty,
pečený králík,
králik se zelím,
kedlubna, králík,
kralik s kedluben,
kotlety s kedlubnovým zelím
Suroviny:
králík,
cibule,
slanina,
sůl,
koření provensálské,
máslo,
voda,
kedlubna,
sůl,
pepř mletý,
kmín drcený,
olej,
cukr,
ocet,
brambory
Komentáře (1)