Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 132 kJ / 271 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,60 g |
| Tuky | 19,40 g |
| Vláknina | 2,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 150 mg |
| Sůl | 0,12 g |
| Sacharidy | 7,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Datle namočíme na hodinku v rostlinném mléce a poté rozmixujeme s ostatními surovinami. Naplníme formičky, sklepneme a dáme do mrazáku.
Kdo nemá doma proteinový prášek, může jej vynechat nebo přidat lžíci arašídového másla navíc. A kdo "proteiňák" má, ale slazený, tak upraví množství datlí na doslazení.
Zveřejněno 21. 7. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fitness nanuk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wRP
Moje poznámka
Fitness nanuk
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2wRP
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 13 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 18 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 19 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 20 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vosí hnízda
kolarz90 před 6 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 7 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 9 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 9 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 10 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 10 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 10 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 12 hodinami
Uzený bůček pečený s brambory v jednom pekáčku
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
nanuk z datlí,
proteinovy nanuk,
proteinove nanuky,
datle nanuk,
firness nanuky,
fitness moučníky s datlemi,
nanuk z arasidoveho masla
Suroviny:
mléko rostlinné,
proteinový prášek,
máslo arašídové,
datle,
skořice
Komentáře (1)