Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Světlý kváskový chléb

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 7. 2016 08:42

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 660 kJ / 2 070 kcal
Bílkoviny67,25 g
Tuky9,96 g
Vláknina36,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5,63 g
Sůl14,00 g
Sacharidy409,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Další kynuté recepty najdete na stránkách Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

17. 5. 2023 17:13

cathleen: je to dobré, vzhľadom k tomu, že stále experimentujem s rozkvasom, dobou kvasenia, pobytu cesta v mise aj pobytu cesta v ošatke...A dobu pobytu v chladničke som riskla, myslím, že ešte mohol ostať. Stále vonia, stále chutí chlieb náš každodenný. :-K

cathleen cathleen

17. 5. 2023 15:57

magdalenka: :O tak ten se ti moc povedl! :yes::yes:

magdalenka magdalenka

17. 5. 2023 12:03

Včera som piekla, do cesta som pridala rascu (kmín). Rozkvas iba 8 hodín, v mise cesto kyslo 3 hodiny, v ošatke iba 1 hodinu, potom šup ošatku v igelite do chladničky - nechcelo sa mi strážiť rúru o 22-ej...ráno po 12 hodinách som vyklopila na horúci plech a piekla. Výsledok výborný - pridávam foto.

cathleen cathleen

7. 9. 2016 15:06

janatka: děkuju za krásnou fotku :-K

janatka janatka

7. 9. 2016 14:24

Hana: Najdi jestli ve tvém okolí někdo nepeče chleba a určitě se domluvíte i na kvásku, jinak není to náročné na založení svého,abys měla doma v lednici svůj, také jsem se toho obávala, vyzkoušej. Běž na FB a vyhledej si -skupinu"Kváskománie", nebo "Pečem pecen", tam ti poradí.

janatka janatka

7. 9. 2016 14:16

Suprový, opět se mi povedl, mám radost, moc chutný se špaldovou moukou, moc jsem ji nepoužívala, ale po vyzkoušení jednoho receptu ji dávám skoro do každého chlebíku.:-K:yes:

cathleen cathleen

25. 7. 2016 17:19

Hana: nezkusíte (netroufnete) si ho vyrobit:-?:-)

cathleen cathleen

25. 7. 2016 17:19

nigina: Heli, mám hladkou, ze mlýna;-)

Hana

25. 7. 2016 17:05

Poraďte mi, kde seženu v Pardubicích žitný kvásek?

nigina

24. 7. 2016 12:55

Krásny ako vždy. :yes: Ale keď ho budem robiť ja, bude to postrádať tú hebkosť striedky <3 na prvý pohľad. Moja striedka bude ako rašpľa. :-(( Skúsim ho aj tak. Iv a tá špaldovka je aká? biela T630?

mysulka mysulka

24. 7. 2016 12:25

Krásný chlebík :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kvaskovy chleb recept recept na chleba kváskový chléb jak udělat rozkvas kvaskový chleba recept svetly chleb jak vyrobit rozkvaš rozkvas světlý kváskový chléb recept na kváskovy chléb recept na kvaskovy chleba recepty na kváskový chléb chleba z kvásku kvásek na světlý chléb kváskový chleba rozkvas na kváskový chléb recept kváskománie recept na svetly chleba světlý chléb recept chleba recept

Suroviny: kvas žitný, mouka žitná chlebová, voda, brambory, mouka chlebová pšeničná, mouka špaldová hrubá, sůl, kmín celý

TopRecepty.cz

Světlý kváskový chléb

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/m9wA