Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 048 kJ / 3 597 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,35 g |
Tuky | 191,62 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 530 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 392,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hrušková,dvoubarevná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98A3
Moje poznámka
Hrušková,dvoubarevná bábovka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/98A3
Nejnovější recepty
Cuketové sushi
Přidáno před 11 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 12 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno před 20 hodinami
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Nekynuté knedlíky s jahodami a kokosem
Přidáno 15. 6. 2025 17:17
Jahodovo-rebarborová bublanina s rebarborovou přílohou
Přidáno 15. 6. 2025 17:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 6 minutami
Jahodové muffins
kahus308 před 19 minutami
Meruňkový koláč
Evellinka před 46 minutami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 2 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 8 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
ZuzkaBob před 9 hodinami
Gulášová polévka z mletého masa
Anna.Milkova před 9 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Zu.bart před 10 hodinami
Tématické fráze:
bábovka recept,
bábovka z hrušek,
dvoubarevná bábovka,
hrušková bublanina,
nejlepší recepty z hrušek,
hrušková buchta,
kuřecí bábovka podle hrušky,
recept hrušk,
buchta olízni prst,
bábovka s broskvemi,
kompotová bábovka,
recept na hruškovou bábovku,
bábovka z čerstvých broskví,
babovka z hruskoveho kompotu,
bábovka s hrusek,
moučník olízni prst,
dvoubarevna babovka recept,
recept na dvoubarevnou bábovku,
hrusky v rumu,
buchta olíznou´t prst
Suroviny:
hruška,
vejce,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
olej,
mouka polohrubá,
prášek do pečiva,
kakao,
olej,
mouka hrubá
Komentáře (16)
Marti, takhle dlouho naložené hrušky v rumu to bude "opilá bábovka"
Mirko, já si myslím, že by to šlo, ale nejsem si jistá, že by ty hrušky až tak změkly, i když....doba pečení