Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 415 kJ / 338 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,92 g |
Tuky | 0,60 g |
Vláknina | 16,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 22 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV91
Moje poznámka
Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VV91
Nejnovější recepty
Banánové muffiny s kousky čokolády
Přidáno před 8 hodinami
Tvarohové knedlíčky plněné švestkami
Přidáno před 9 hodinami
Čalamáda
Přidáno před 9 hodinami
Švestkový crumble s ořechy
Přidáno před 10 hodinami
Cizrnový teplý salát s rybou
Přidáno před 11 hodinami
Muffiny se švestkami a mákem
Přidáno 12. 9. 2025 20:48:19
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tenký koláč z tvarohu a švestek s drobenkou
esso před 2 hodinami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Vytvarnik před 3 hodinami
Andělsky nadýchaný perník
Theodora před 5 hodinami
Smažená rýže s vejci a krevetami
DagmarK před 5 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
Nikijaho před 5 hodinami
Polévka z hlívy
MichaelaKulova před 5 hodinami
Banánové muffiny s kousky čokolády
kacaba10 před 7 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 9 hodinami
Karamelové zelí
Jaroslav.gois@gmail.com před 9 hodinami
Tématické fráze:
dýně hokaido recepty,
recepty z dýně hokaido,
hokaido recepty,
zelí z dýně hokaido,
povidla z dýně hokaido,
zelí s dýně hokaido,
polévka z dýně hokaido,
dýně hokaido recept,
dýně hokaido-recepty,
recept dýně hokaido?,
zelí z dýně,
kachní prso marináda,
kachni prsa svestkovy,
zelí hokaido,
hokaido zeli,
dýně hokaido recept zelí,
dýňové zelí hokaido
Suroviny:
prsa kachní,
povidla švestková,
slivovice,
sůl,
pepř,
tymián,
dýně hokkaido,
česnek,
cibule
Komentáře (6)