Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Lubik

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 415 kJ /
338 kcal
Bílkoviny5,92 g
Tuky0,60 g
Vláknina16,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,50 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do misky uděláme marinádu z povidel, slivovice a tymiánu. Prsa osolíme a opepříme. Marinádou potřeme prsa a necháme 2 hodiny v lednici odpočinout. Na rozpálené pánvi prsa opečeme 6-7 minut z každé strany. Přendáme na pekáč a dáme do trouby na cca 10 minut. Prsa vytáhneme a zabalíme do alobalu na 10 minut. Krok 2: Dýni nakrouhanou na hrubém struhadle osolíme, opepříme. Na výpek dáme restovat cibuli a česnek do růžova, přidáme dýni, promícháme. Chvíli orestujeme a přidáme 2 dcl vody. Dusíme cca 10 minut.

Zveřejněno 23. 9. 2016

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VV91

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kachní prsa v švestkové marinádě a zelí z dýně hokkaido

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VV91

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (6)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

To by chutnalo:yes:

Nádhera!!! <3:yes:

Hezké :yes:

Wou to musí být dobrota:yes::yes:

Tématické fráze:
dýně hokaido recepty, recepty z dýně hokaido, hokaido recepty, zelí z dýně hokaido, povidla z dýně hokaido, zelí s dýně hokaido, polévka z dýně hokaido, dýně hokaido recept, dýně hokaido-recepty, recept dýně hokaido?, zelí z dýně, kachní prso marináda, kachni prsa svestkovy, zelí hokaido, hokaido zeli, dýně hokaido recept zelí, dýňové zelí hokaido

Suroviny:
prsa kachní, povidla švestková, slivovice, sůl, pepř, tymián, dýně hokkaido, česnek, cibule

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu