Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí játra na provensálský způsob

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 9. 2016 20:07

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 282 kJ / 785 kcal
Bílkoviny85,24 g
Tuky25,06 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 364 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy22,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Játra máme rádi na mnoho způsobů, zkusila jsem je tentokrát bez restování na cibulce, bez dušení, nechtěla jsem stát v u "plotny" - játra jsou takto také moc chutná..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivace64 Ivace64

27. 9. 2016 19:09

Jana Remkova: ty brambory jsou taky dobré, pak upečené:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

26. 9. 2016 16:40

No vypadají báječně! Já tak malinko podobně dělám játra v tom grilovacím koření a taky super :-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kureci jatra recepty játra s provensálským kořením kuřecí játra na bílém víně provensálské játra na cibulce recept na jatra různé guláše z kuřecích z kuřecích jater kuřecí játra top recepty jak pripravit kuřecí jatra kuřecí játra recept příprava kuřecích jater provensálský způsob pikantní kuřecí se šalotkou a portským vínem způsoby přípravy. kuřecích jater recept játra na víně se salotkou kuřecí játra na smetaně v troube kuřecí játra na bylinkách

Suroviny: játra kuřecí, víno bílé, rajče, cibule šalotka, česnek, pepř, vývar

TopRecepty.cz

Kuřecí játra na provensálský způsob

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zwy8