Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 282 kJ / 785 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,24 g |
Tuky | 25,06 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwy8
Moje poznámka
Kuřecí játra na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwy8
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 2 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 17 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 20 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 20 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Šťavnaté zapečené kotlety
librz před 15 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
Ashelin před 1 hodinou
Bramborové knedlíky
essinKa před 1 hodinou
Honzovy kynuté buchty
Ellen1 před 1 hodinou
Zelná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka I
Ellen1 před 2 hodinami
Residential Properties
ResidentialProperties před 2 hodinami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 2 hodinami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 2 hodinami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 3 hodinami
Tématické fráze:
kureci jatra recepty,
játra s provensálským kořením,
kuřecí játra na bílém víně,
provensálské játra na cibulce,
recept na jatra,
různé guláše z kuřecích z kuřecích jater,
kuřecí játra top recepty,
jak pripravit kuřecí jatra,
kuřecí játra recept,
příprava kuřecích jater,
provensálský způsob,
pikantní kuřecí se šalotkou a portským vínem,
způsoby přípravy. kuřecích jater recept,
játra na víně se salotkou,
kuřecí játra na smetaně v troube,
kuřecí játra na bylinkách
Suroviny:
játra kuřecí,
víno bílé,
rajče,
cibule šalotka,
česnek,
pepř,
vývar
Komentáře (3)