Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 282 kJ / 785 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,24 g |
| Tuky | 25,06 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 364 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí játra na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwy8
Moje poznámka
Kuřecí játra na provensálský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zwy8
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 16 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 21 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masová paštika
Nanina před 21 minutami
Vosí hnízda
kolarz90 před 9 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 9 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 11 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 11 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 12 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 12 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 13 hodinami
Výborné lasagne
Ketynna před 14 hodinami
Tématické fráze:
kureci jatra recepty,
játra s provensálským kořením,
kuřecí játra na bílém víně,
provensálské játra na cibulce,
recept na jatra,
různé guláše z kuřecích z kuřecích jater,
kuřecí játra top recepty,
jak pripravit kuřecí jatra,
kuřecí játra recept,
příprava kuřecích jater,
provensálský způsob,
pikantní kuřecí se šalotkou a portským vínem,
způsoby přípravy. kuřecích jater recept,
játra na víně se salotkou,
kuřecí játra na smetaně v troube,
kuřecí játra na bylinkách
Suroviny:
játra kuřecí,
víno bílé,
rajče,
cibule šalotka,
česnek,
pepř,
vývar
Komentáře (3)