Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vymazlené játrové knedlíčky

Hodnocení receptu je 3,7 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

25. 10. 2016 19:01

Suroviny

Porce: 5 litrů polévky / cca 35 knedlíčků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 628 kJ / 1 584 kcal
Bílkoviny71,38 g
Tuky77,32 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 1,54 g
Sůl2,78 g
Sacharidy146,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dělám vždy z dvojité dávky, polovinu spotřebuji a druhou dám na prkénku zmrazit a pak sesypu do sáčku. Do směsi můžeme přisekat trochu libečku nebo petrželky, vypadají a chutnají o něco lépe, ale není to nutné. Recept mám od kamarádky a za naší rodinu nejlepší co známe.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: játrový knedlíček jatrove knedl játrové knedlíčky játrové knedlíčky zamrazit jak naskrabat játra játrové knedlíčky recept zamrazit játrové knedlíčky jak zmrazit játrové knedlíčky játrové knedlíčky velké játrové knedlíčky zmrazit játrové knedlíčky bez strouhanky jak se dělá jatrovi knedlícek zmrazit játrové knedlíčky velké jatrové knedlíčky velké játrové knedle jak zamrazit jatrove knedlíky jatrový knedlicek recept játrový knedlíček bez másla játrový knedliky jak zmrazit knedlíčky

Suroviny: játra drůbeží, máslo, cibulka, vejce, strouhanka, majoránka, česnek, sůl, pepř

TopRecepty.cz

Vymazlené játrové knedlíčky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8D5r