Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 463 kJ / 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,94 g |
Tuky | 16,98 g |
Vláknina | 4,71 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 24,45 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 11. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Moje poznámka
Uzený guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5zOY
Nejnovější recepty
Švestkový koláč se skořicí
Přidáno před 37 minutami
Švestkový koláč s drobenkou II
Přidáno před 44 minutami
Pão de Queijo
Přidáno před 1 hodinou
Rohlíky I
Přidáno před 4 hodinami
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 4 hodinami
Veka z kefíru
Přidáno před 4 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová po bulharsku
Kajkajak před 19 minutami
Knedlík z domácí pekárny
vladhn před 55 minutami
Drobenková buchta se švestkami
phanusov před 1 hodinou
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
alcerm před 1 hodinou
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
High-5 před 2 hodinami
Gnocchi se špenátem a lososem
LenkaVojtechova před 2 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Lucie Hertlova před 2 hodinami
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem
Mika1307 před 2 hodinami
Vláčná mramorová bábovka
Amater.fillip před 2 hodinami
Koláčky z tvarohu
Atairka před 2 hodinami
Tématické fráze:
uzeny gulas,
guláš z uzeného masa,
gulas z uzeneho,
guláš s uzeného masa,
uzený guláš recept,
guláš z uzeného vývaru,
segedínský guláš z uzených uzených žeber,
guláš z uzených žeber,
uzené maso do gulase,
uzeny recept,
top recepty guláš z uzeného masa,
guláš z uzenýho,
uzeny gulas s bramborem,
kotlíkový uzeny guláš,
vyvar do guláše,
guláš z uzeného masa recept,
kotlíkový guláš z uzeného masa,
uzeny recepty,
guláš z uzeniny recept,
recepty gulas s uzenina
Suroviny:
maso uzené,
brambory,
sádlo,
cibule,
česnek,
vývar,
paprika sušená uzená,
kmín celý,
pepř,
sůl,
majoránka,
chléb
Komentáře (6)