Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Těstoviny s pečenými žampiony a uzeným kuřecím

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 5. 2009 20:49

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie7 278 kJ / 1 739 kcal
Bílkoviny77,96 g
Tuky70,12 g
Vláknina7,25 g
Cholesterol 690 mg
Sodík 1,28 g
Sůl3,12 g
Sacharidy195,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dnes jsem přidala i ploché fazolové lusky, které mi zbyly od oběda. Nejspíš budou vidět na fotografiích...jsou sice výborné, ale k realizaci receptu nejsou bezvýhradně nutné...:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

bystrouska

11. 2. 2021 14:31

Hezký den, dnes jsem tuto dobrotu uvařila k obědu:-). Je to fakt výborné:yes::yes::yes:.

Eliza Eliza

1. 10. 2012 20:39

Děkuju za kladné ohlasy. Suzannko, Wahnjahn, xanny a splitb - jsem ráda, že jste vyzkoušeli a pochutnali si.:-K

splitb

1. 10. 2012 10:10

výborný recept,moc chutnalo:-K přidávám do oblíbených a posílám bodík:yes:

xanny

2. 11. 2010 20:22

Dnešní večeře - byla skvělá :-p, už týden jsem měla uzená stehna v ledničce a vůbec jsem nevěděla co s nimi, díky za tip :-K, přidávám bodík :yes:

wahnjahn

15. 10. 2009 14:23

Zní to báječně, určitě to vyzkouším. Nevím jen proč, ale mám hroznou chuť do toho dát i chřest :-)

suzanna

17. 6. 2009 13:17

Jak jsem psala, tak jsem udelala a minuly tyden vyzkousela tento receptik. Jidlo bylo vyyyyborneeee, jeste ted se mi sbihaji sliny, kdyz si vzpomenu, jak to naaaadherne vonelo a chutnalo:-p skoro bych rekla, ze to ani neni treba zapekat, chutnalo to vyborne i jen tak zamichane:-p:-p Davam bodik a pridavam par fotecek. (PS opravdu je zajimave, jak stejne jidlo vypada pokazde jinak:yes:)

suzanna

4. 6. 2009 09:58

Paaaani, to je krasny recept, mnam:-p, jak mi to mohlo utect.... Hned tisknu a v nejblizsi dobe vyzkousim :yes:

Bibinka Bibinka

3. 6. 2009 19:01

Elizo, to je teda náhodička, kdo by to řekl co:-? a zapomněla jsem ti napsat, že manžel si 2x přidal a přímo se přež...l a moc chválil, jak je to dobrý;-):-pKdyby to šlo, dám boda ještě za něj:yes:, protože to nejde, tak alespoň ta pochvala:-)

Eliza Eliza

3. 6. 2009 18:10

Bibinko, děkuji za krásné fotky. Moc mě těší, že u vás také chutnalo :-).
Představ si, koukám na ten talíř a říkám si, že ho znám, pak mi došlo, že takové měla moje prateta. A pak čtu to o Švýcarsku - teta jezdila do Švýcarska snad každý rok, měli tam příbuzné, kteří je také navštěvovali... Tak je to jasné, měla je s největší pravděpodobností odtud...:-D

Mohli jsme se v těch dobách - naštěstí minulých - utlouct po pytlíkových polévkách Knorr, které teta vozila - říkali jsme jim "švýcarská polívka"...;-) Občas přivezla i jogurt pro nás děti nebo Omo na praní. Žili jsme tu jak chudáci :-(.

Bibinka Bibinka

3. 6. 2009 15:05

Mirko, tak to udělej brzy, až si nakoupíš, budeš zaručeně spokojená. Jo a ten talíř- to nám přivezla naše Jana ze Švýcarska, když tam před 2 roky pracovala u koní na olimpiádu (2 mělký a 2 hluboký), původem jsou Anglický a to si představ, že je našla na nějakém sběrném smetišti;-):-O:-D Já je vypulírovala a moc rádi z nich jíme a třeba takový krásný džbán, v tom mám vařečky ap. na lince-já nechápu proč to tam lidi vyhodí, ale tomu my nerozumíme, třeba to tam vyšlo z módy či co, je těch věcí víc a to Jana říkala, že je tam i suprový nábytek a tak.:-O;-)

mirca75 mirca75

3. 6. 2009 14:02

Bibinko:-)krása.Sedím tu a přemýšlím o tom že dnešní večeře asi nebude studená;-),jak si přejí muži mé rodiny:-D.Ale to bych ještě musela rychle na nákup a tady už mě přemáhá lenost:-)).Nic:-(-nakoupím příště a udělám si klidný večer u sporáku.Posílám ti pomyslnou boďku:-p:-p,protože tu zapisovatelnou už dostala Eliza;-):-)
Bibi:-)máš krááásný talíř:-*.Samozřejmě Eliza taky;-):-D

Bibinka Bibinka

3. 6. 2009 13:25

Tak jsme si dneska pochutnali, držela sem se receptu, jen strouhaný sýr jsem zamíchala do těstovin (dělám to tak vždycky a pak je hezky v celém jídle, nejen navrchu) a zalila šlehačkou s vejci. Chuť jídla je báječná:-p:-p
Přidala jsem fotky a přidávám i bodíka, nelze jinak:yes:

blanca.xy

1. 6. 2009 11:20

Elí, zase jeden receptík do mé sbírky, pokud bych tam nedala fazolky, mohl by to jíst i manžel :-p. Přidávám bodík.

mirca75 mirca75

1. 6. 2009 09:50

Elizo:-)tak tady jsem se zastavila a kochám se:-*-žampiony,smetana,těstovinky,uz.kuře,sýr:-p:-p-to je moje krevní skupina:-*.Kdyby to šlo řadit v oblíbených dle žebříčku oblíbenosti,tak tenhle recept je v horních pozicích;-).To je nádhera,paráda a krása:-*.A ty fotky:jako živé:-p.Nepodlejzám;-):-D:-Djen mám opravdu takové pocity:-).:-)Tuhle dobrotu udělám co nejdříve,jen ten sýr dám uzený(znáš mě,já a uz.sýr jsme kamarádi).Boďka je samozřejmě samozřejmá:yes:

Iljusa Iljusa

31. 5. 2009 13:35

:-p

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: těstoviny s uzeným kuřetem žampiony recepty žampiony s těstovinami testoviny se zampiony těstoviny recepty recepty s uzeným kuřetem těstoviny se žampiony recepty těstoviny na žampionech fazolové lusky ploché kuřecí stehna s těstovinami uzená kuřecí stehna recepty se žampiony kuřecí bulgureto recept co s pecenym kuretem těstoviny s pečeným kuřetem recept na žampiony uzená stehna ploché fazolové lusky kuřecí se žampiony kuřecí s těstovinou

Suroviny: těstoviny, stehno kuřecí uzené, žampióny, smetana na vaření, vejce, sýr ementál, cibulka zelená, petrželka zelená, máslo, kostka bylinková, sůl

TopRecepty.cz

Těstoviny s pečenými žampiony a uzeným kuřecím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/48D0