Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Obložené bagety s restovanými žampiony a rajčatovým pyré

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Ivace64 Ivace64

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 860 kJ /
445 kcal
Bílkoviny26,72 g
Tuky29,63 g
Vláknina11,16 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 22 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,16 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Bagety (nebo kaiserky) nakrájíme na plátky a potřeme domácím rajčatovo-bazalkovým pyré. Krok 2: Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky, orestujeme na másle, podle chuti osolíme a pokmínujeme. Poklademe na plátky bagety, potřené rajčatovým pyré, přidáme kousky sýru Tofu a dál dozdobíme plátkem rajčete a petrželkou.

Zveřejněno 12. 11. 2016

Poznámka autorky Ivace64

Bagety můžeme dát na gril, nebo můžeme servírovat ihned s teplými žampiony.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložené bagety s restovanými žampiony a rajčatovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y92M

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Obložené bagety s restovanými žampiony a rajčatovým pyré

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y92M

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Tématické fráze:
co dát do obložených baget?, domaci oblozena bageta, domací bageta oblozena, domácí obložená bageta recept, domácí obložené bagety, bageta s žampiony, recepty oblozene kaiserky, bazalkovo rajčatové pyré, obložená domácí bageta, obložené bygety, oblozene kaiserky, žampiony bageta, oblozena roastbeef bagata, bagety se žampiony, celozrnné obložené bagety recepty

Suroviny:
celozrnná bageta, žampióny, máslo, tofu natural, rajče, sůl, kmín celý, petrželka

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu