Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grumbírová polévka s hřibama

Hodnocení receptu je 5,0 (26×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

15. 12. 2016 14:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 342 kJ / 1 516 kcal
Bílkoviny25,31 g
Tuky71,65 g
Vláknina47,35 g
Cholesterol 204 mg
Sodík 25 mg
Sůl0,01 g
Sacharidy168,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept z knihy Kuchařka tradičních pokrmů na Slovácku, odkud jsem ho přebrala i s originálním názvem a tvarem "s hřibama".

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

15. 12. 2016 15:01

cathleen: zemiak...v rodisku manželových rodičov bol len grumbír, žiadne zemiaky...:-D

cathleen cathleen

15. 12. 2016 14:54

magdalenka: prosím, co přesně znamená grumbír? V knize nepsali, pro mě je to zcela cizí slovo:-O

magdalenka magdalenka

15. 12. 2016 14:51

Aj u nás na Západnom Slovensku máme grumbír...na Záhorí.:-) prejdem rieku Moravu a som u vás...

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: bramboračka s hříbama bramborová polevka s hribama polévka ze sekyrky nejlepší pórková polévka s hribama zeleninová polévka s hřibama fazolova polevka s hribama chorvatsko polívka s uzeným a kroupami

Suroviny: máslo, mouka hladká, brambory, jáhly, houby sušené, sůl, pepř mletý, koření nové koření mleté

TopRecepty.cz

Grumbírová polévka s hřibama

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JkQl