Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 706 kJ / 886 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 136,26 g |
Tuky | 20,10 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 324 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 30,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kližka na žampionech, celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Op9E
Moje poznámka
Kližka na žampionech, celeru a smetaně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Op9E
Nejnovější recepty
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 6 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 9 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 9 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 9 hodinami
Bramborovo-cuketový bramborák plněný hermelínem
Přidáno před 9 hodinami
Rajčatový salát se šunkovým salámem a Camembertem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Brokolice s rajčaty, vejci a tofu
Dede. před 8 hodinami
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 8 hodinami
Sněhový rybízový koláč
Gablik před 9 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
ilonkakulisek před 9 hodinami
Fofr broskvový koláč
GumovaKachnicka před 10 hodinami
Brokolice s Nivou
Dede. před 10 hodinami
Švestkový koláč kynutý-nekynutý
slunecnice666 před 11 hodinami
Buřtguláš
Rosiwannabe před 11 hodinami
Mirabelková marmeláda
vojfrancezska před 12 hodinami
Mirabelkový sirup
vojfrancezska před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí klížka na smetaně,
kližka,
hovězí kližka na žampionech,
kližka recepty,
kližka recept,
kližka na smetaně,
recepty z klížky,
kližka na žapionech,
telecí kližka na žampionech,
klizka zampiony,
kližka na na smetaně,
hovězí klizka na smetane s rýží,
klizka na celeru,
recept z klizky,
podkrci,
telecí podkrčí recept,
recept kližka,
klizka v receptech,
maso na houbách,
vepřová plec na smetaně
Suroviny:
kližka hovězí,
žampióny,
celer sterilovaný,
cibule,
protlak rajčatový,
smetana zakysaná,
mouka hladká,
olej,
kmín celý,
pepř,
sůl,
vývar
Komentáře (11)