Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Utopené řízky

Vepřové řízky mají tendenci být tužší, zejména ty z krkovice nebo kotlety. Nezkušené kuchařky to může odradit, ale nebojte se. Máme pro vás recept na utopené řízky, které se po usmažení dopékají v troubě, zalité vývarem. Díky tomu jsou krásně měkkoučké a šťavnaté.

Hodnocení receptu je 4,9 (43×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 40 min

60 min (20 min příprava + 40 min tepelná úprava)

7. 6. 2009 12:44

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie121 kJ / 29 kcal
Bílkoviny1,36 g
Tuky2,00 g
Vláknina0,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 339 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy1,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept mám od dcery svého přítele. Když jsem je poprvé jedla, byla jsem překvapená jejich měkkostí, protože klasické řízky, ať děláte sebepomaleji, nikdy tak měkké nejsou, jako tyhle.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Midla

21. 4. 2010 12:13

No, abych řekla pravdu, tak přemýšlím, jak je ohlídám po usmažení na pánvi aby se nepřestěhovaly místo do pekáčku někam úplně jinam.:-))

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 4. 2010 12:04

Midla Výhoda těch řízků je, že jsou šťavnaté a měkoučké, no, vynikající a člověk u toho nemusí stát a hlídat je na pánvi;-)

Midla

21. 4. 2010 11:30

To jsem ráda, že tohle tady vyplavalo, to neznám a někdy zkusím.

Besty Besty

21. 4. 2010 10:42

mňam, to bude určite dobrota:-p ihneď idem vyskušať recept:yes: verim, že bude vyborný:yes::-p posielam bod:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

24. 1. 2010 15:58

thomassinno to každopádně je!;-)

thomassinno thomassinno

24. 1. 2010 15:07

Ty joooo ... tak toto je luxusní receptík:-! :yes: +14

Iriska Iriska

12. 6. 2009 15:53

Jani, receptík znám, řízky už jsem dělala, ale nedávala jsem na ně slaninu. No s ní to musí být ještě bombovnější. Určitě slaninku přidám. Bodík :yes:

mirca75 mirca75

7. 6. 2009 23:39

Maminka mojí kamarádky dělá něco podobného a je to moc dobré:-p a tady je k tomu ta voňavá anglická,takže už to může být jen lepší:-p;-).Boďka a oblíbené;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 6. 2009 20:04

Díky, Patricie:-):-8

Patricie

7. 6. 2009 19:22

Bezvadná fotka a moc hezký recept. Bod.:yes::-))

Jenda1 Jenda1

7. 6. 2009 17:59

Jani, před chvíli jsem přijel z oslav, prepitý a prejásaný, no a hlavně přejedený, ale ty tvé řízečky by se určitě ještě vlezly.
Díky za tip, už jsem je dlouho nedělal a pro jistotu si je ukládám.
Posílám bodíka.:-!:-)):yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

7. 6. 2009 16:49

Šťavnatý,dobrý,boďan:yes:

Jikotka Jikotka

7. 6. 2009 16:25

Janko,ukládám a vyzkouším,určitě je to dobrota,:-p:-p,dávám bodík

Iljusa Iljusa

7. 6. 2009 15:04

:-p:-p:yes:

Bibinka Bibinka

7. 6. 2009 14:38

Jani,prima řízečky, ty já určitě vyzkouším;-)my se máme s řízečkama moc rádi:-DA už letíííí bodííík:yes:

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: veprove rizky mekoucke utopený řízek rizky v masoxu řízky recepty na řízky řízky naruby mokre řizky řízek na ruby postup řízky recepty aby byly řízky měkké recepty řízky řízky recept řízky na masoxu řízky v bujónu luxusní řízky postup obalování řízků mekoucke rizky utopený řízek recept utopené kotlety řízek v masoxu

Suroviny: krkovice vepřová, bujón, voda, strouhanka, vejce, mouka hladká, sůl, olej, slanina anglická, máslo

TopRecepty.cz

Utopené řízky

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k5Nr