Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,40 g |
| Tuky | 62,11 g |
| Vláknina | 13,60 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 1,53 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 33,75 g |
Postup přípravy
Použití je velmi široké. Je ideální na těstoviny, k pečenému masu, k zelenině, při grilování .......
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vZP
Moje poznámka
Květáková omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vZP
Nejnovější recepty
Kapr na křenu
Přidáno před 3 hodinami
Sváteční vánočka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 10 hodinami
Kokosky ze tří surovin podle Kamily Nývltové
Přidáno před 11 hodinami
Topinamburový krém podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 12 hodinami
Vlašský salát podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno 10. 12. 2025 14:21:35
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Citronové rohlíčky
Terka39 před 25 minutami
Nejlepší nadýchané muffiny
VerunkaBerunka před 1 hodinou
Šlehačkové cukroví
MonikaHo před 1 hodinou
Uherská pěna
Daami před 2 hodinami
Zelňačka z hlávkového zelí
Kajkajak před 3 hodinami
Mandlové laskonky
IRBONA před 3 hodinami
Pudinkové jahodové tyčinky
AnettaP před 4 hodinami
Perníkové kroužky
Vitek2015 před 5 hodinami
Čína z vepřového masa
IvanaK před 5 hodinami
Tématické fráze:
květáková omáčka,
květáková omáčka na těstoviny,
omačka z květaku,
květákova omáčka recept,
testoviny s kvetakovou omáčkou,
omáčka z květáku na na těstoviny,
omacka květák recepty,
recept květaková omáčka,
kverakovaomacka,
kvetakova omacka se zeleninou,
omáčka květáková,
kvetakova omacka se sýrem,
kjetakova omáčka recept,
květáková smetanová omacka,
květáková omáčka s těstovinami,
květakova omáčka s lahůdkovym droždím,
květaková omáčka,
květáková omáčka a
Suroviny:
květák,
česnek,
droždí lahůdkové,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (2)