Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 728 kJ / 891 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,40 g |
Tuky | 62,11 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 75 mg |
Sodík | 1,53 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 33,75 g |
Postup přípravy
Použití je velmi široké. Je ideální na těstoviny, k pečenému masu, k zelenině, při grilování .......
Zveřejněno 15. 3. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Květáková omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vZP
Moje poznámka
Květáková omáčka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9vZP
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 31 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
květáková omáčka,
květáková omáčka na těstoviny,
omačka z květaku,
květákova omáčka recept,
testoviny s kvetakovou omáčkou,
omáčka z květáku na na těstoviny,
omacka květák recepty,
recept květaková omáčka,
kverakovaomacka,
kvetakova omacka se zeleninou,
omáčka květáková,
kvetakova omacka se sýrem,
kjetakova omáčka recept,
květáková smetanová omacka,
květáková omáčka s těstovinami,
květakova omáčka s lahůdkovym droždím,
květaková omáčka,
květáková omáčka a
Suroviny:
květák,
česnek,
droždí lahůdkové,
parmazán,
sůl,
pepř
Komentáře (1)