Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Perkelt Balatonfüred

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

3. 4. 2017 22:52

Suroviny

Porce: 2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 529 kJ / 2 277 kcal
Bílkoviny78,66 g
Tuky206,15 g
Vláknina9,32 g
Cholesterol 279 mg
Sodík 1,12 g
Sůl2,50 g
Sacharidy24,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

http://www.facebook.com/jivex

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sunshine

10. 9. 2020 15:13

Tak Krkovička a peče z bůčku, to jsou mi věci !!!! ;-):-D:-D
Vypadá to parádně, přidávám bodík, ukládám a asi dneska jdu na to <3:yes:

Ivana Ch

24. 1. 2018 06:14

Jana Dorazinová-Remková: :-D:-D:-D

Marie Švarcová

9. 4. 2017 12:28

:yes::yes::yes: opět parádní <3

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 4. 2017 23:25

Moje nervy :-D :yes:

Masula Masula

4. 4. 2017 13:26

Moc se na to pěkně kouká,až se sliny sbíhají:yes::-*:-K

Teta Lena

3. 4. 2017 23:10

Paráda:-!: yes: <3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: perkelt perkelt recept recept na perkelt recept perkelt perkel perklet perkelt z bučku maďarský perkert perkel recepty porkelt perklet recepty uzený perkelt maďarský kuřecí perkelt recep perkelt perkeklt parkelt perkert perkrelt perkelt - recept perketl

Suroviny: bok vepřový, špek, sádlo, klobása, cibule, žampióny, kapie červená, paprika čerstvá zelená, česnek, rajče, cibulka jarní, protlak rajčatový, paprika sušená sladká, sůl, pepř, koření čabajkové, feferonka čerstvá, vývar vepřový

TopRecepty.cz

Perkelt Balatonfüred

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Pq4y