Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 279 kJ / 3 413 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,65 g |
Tuky | 168,16 g |
Vláknina | 21,30 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 511 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 402,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makronky Danča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWDL
Moje poznámka
Makronky Danča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWDL
Nejnovější recepty
Muffiny z rýžové mouky
Přidáno před 1 hodinou
Kynuté knedlíky s mirabelkovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný lilek se zeleninou
Přidáno před 6 hodinami
Cuketová smetanová polévka s chlebovými krutonky
Přidáno před 9 hodinami
Švestkové knedlíky z odpalovaného těsta podle ČSN
Přidáno před 13 hodinami
Úžasná medová žebírka
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masové knedlíčky v houbové omáčce
Sahula před 12 minutami
Pikantní špagety s hlívou ústřičnou
Sahula před 19 minutami
Dračí špízy s hlívou ústřičnou
Sahula před 34 minutami
Vepřová játra na paprikách s hlívou ústřičnou
Sahula před 34 minutami
Vepřové s hlívou ústřičnou
Sahula před 36 minutami
Kuře na paprice se smetanou
MiskaM před 1 hodinou
Houbová omáčka dle Jitky
Sahula před 1 hodinou
Domácí pizza
ne.honzula12 před 1 hodinou
Adélčin dort Barbie
JanaZavadilova před 2 hodinami
Nivová omáčka
Kachnanamedu před 2 hodinami
Tématické fráze:
sablona na makronky,
makronky šablona,
oříškové makronky recept,
makronky recept,
makronky postup,
návod na makronky,
papírová šablona na makronky,
vytvoření papírove šablony na makronky,
šablony na makronky,
těsto na makronky,
makronky návod,
makronky s vanilkovou náplní,
recept na makronky,
šablona makronky,
makronky srdíčka,
makronky top recepty,
makronky - recepty na přípravu,
makronky šablony,
makronky těsto,
šablona koleček na makronky
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
mandle mleté,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo,
smetana,
čokoláda bílá
Komentáře (3)
***
500 g krému je móóóc
No, a každý šlehá sníh jak umí (když nepočítám na páře, tak jsem vyzkoušel 7 způsobů, jestlisenepletu) a vyjma starých (tekutých) bílků je to šumafuk
A protože nikdy nevím kdo u nás šlehač naposledy opečovával, tak nádobu i metly před šleháním pro sichr odmastím (např. octem)