Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 279 kJ / 3 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,65 g |
| Tuky | 168,16 g |
| Vláknina | 21,30 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 511 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 402,54 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makronky Danča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWDL
Moje poznámka
Makronky Danča
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oWDL
Nejnovější recepty
Rybí polévka s jikrami
Přidáno před 6 hodinami
Bramborové placičky s povidlovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Šťouchané brambory s uzeným lososem
Přidáno před 6 hodinami
Halušky s vinnou klobásou
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka s Nutellou
Přidáno před 7 hodinami
Pistáciová vosí hnízda s matchou
Přidáno před 9 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechy s krémem
h.skrobankova před 40 minutami
Košíčky Izidor
zvon23 před 3 hodinami
Listový salát s ořechy
Limek před 3 hodinami
Plátky z krkovičky s omáčkou ze zeleného pepře
Limek před 4 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
LuciFerie před 5 hodinami
Marokánky III - cukroví
KikuLina před 5 hodinami
Perníčky Marie
salajkol před 8 hodinami
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
habis před 8 hodinami
Fazolová polévka
Merylas před 9 hodinami
Tématické fráze:
sablona na makronky,
makronky šablona,
oříškové makronky recept,
makronky recept,
makronky postup,
návod na makronky,
papírová šablona na makronky,
vytvoření papírove šablony na makronky,
šablony na makronky,
těsto na makronky,
makronky návod,
makronky s vanilkovou náplní,
recept na makronky,
šablona makronky,
makronky srdíčka,
makronky top recepty,
makronky - recepty na přípravu,
makronky šablony,
makronky těsto,
šablona koleček na makronky
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
mandle mleté,
cukr moučkový,
potravinářské barvivo,
smetana,
čokoláda bílá
Komentáře (3)
***
500 g krému je móóóc
No, a každý šlehá sníh jak umí (když nepočítám na páře, tak jsem vyzkoušel 7 způsobů, jestlisenepletu) a vyjma starých (tekutých) bílků je to šumafuk
A protože nikdy nevím kdo u nás šlehač naposledy opečovával, tak nádobu i metly před šleháním pro sichr odmastím (např. octem)