Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,35 g | 
| Tuky | 42,90 g | 
| Vláknina | 27,50 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 8 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 343,10 g | 
Postup přípravy
Necháme znovu nakynout na plechu, pak pomašlujeme vejcem, popř. nařízneme a dáme upéct do vyhřáté trouby (prvních pár minut 200°C, pak můžeme snížit na 180°C a dopéct).
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Moje poznámka
					
				
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 11 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 13 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 15 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 19 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 7 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 9 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 10 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 11 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 12 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 12 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 13 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 13 hodinami
						Tématické fráze:
						
							celozrnné bagety s prefermentem, 
						
						
							housky z celozrnne pšenicne mouky, 
						
						
							celozrnná bageta recept, 
						
						
							celozrnné pečivo sprefermentem, 
						
						
							domácí housky že spádové mouky, 
						
						
							psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty, 
						
						
							celozrnné pečivo s prefermentem, 
						
						
							recept na celozrnnou bagetu, 
						
						
							celozrnna bagetka se zaparou, 
						
						
							příprava těsta na bagetu celozrnnou, 
						
						
							kolac z psenicne mouky
						
					
						Suroviny:
						
							voda, 
						
						
							sladěnka, 
						
						
							droždí, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr, 
						
						
							sůl, 
						
						
							mouka celozrnná pšeničná jemná, 
						
						
							mouka hladká
						
					
	
			
	
	
	
	
	
	
Komentáře (6)