Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 42,90 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 343,10 g |
Postup přípravy
Necháme znovu nakynout na plechu, pak pomašlujeme vejcem, popř. nařízneme a dáme upéct do vyhřáté trouby (prvních pár minut 200°C, pak můžeme snížit na 180°C a dopéct).
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Moje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Nejnovější recepty
Líné koláče
Přidáno před 34 minutami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 14 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 14 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 14 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 14 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Broskvová marmeláda z DP
vojfrancezska před 47 minutami
Cuketová buchta
vojfrancezska před 53 minutami
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 9 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 9 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 10 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 11 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 12 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 13 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 14 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 15 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné bagety s prefermentem,
housky z celozrnne pšenicne mouky,
celozrnná bageta recept,
celozrnné pečivo sprefermentem,
domácí housky že spádové mouky,
psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty,
celozrnné pečivo s prefermentem,
recept na celozrnnou bagetu,
celozrnna bagetka se zaparou,
příprava těsta na bagetu celozrnnou,
kolac z psenicne mouky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká
Komentáře (6)