Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,35 g |
Tuky | 42,90 g |
Vláknina | 27,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 343,10 g |
Postup přípravy
Necháme znovu nakynout na plechu, pak pomašlujeme vejcem, popř. nařízneme a dáme upéct do vyhřáté trouby (prvních pár minut 200°C, pak můžeme snížit na 180°C a dopéct).
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Moje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 15 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 20 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 1 hodinou
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 8 hodinami
Krenex
dragomirac před 9 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 10 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 10 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 10 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 11 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 11 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 11 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné bagety s prefermentem,
housky z celozrnne pšenicne mouky,
celozrnná bageta recept,
celozrnné pečivo sprefermentem,
domácí housky že spádové mouky,
psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty,
celozrnné pečivo s prefermentem,
recept na celozrnnou bagetu,
celozrnna bagetka se zaparou,
příprava těsta na bagetu celozrnnou,
kolac z psenicne mouky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká
Komentáře (6)