Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 531 kJ / 2 039 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,35 g |
| Tuky | 42,90 g |
| Vláknina | 27,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 343,10 g |
Postup přípravy
Necháme znovu nakynout na plechu, pak pomašlujeme vejcem, popř. nařízneme a dáme upéct do vyhřáté trouby (prvních pár minut 200°C, pak můžeme snížit na 180°C a dopéct).
Zveřejněno 3. 5. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Moje poznámka
Pšeničné bagetky s 60% celozrnné mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/w6OX
Nejnovější recepty
Vepřové kostky s růžičkovou kapustou
Přidáno před 9 hodinami
Jablíčka z listového těsta s plátky jablek
Přidáno před 10 hodinami
Linecký koláč s jablky a mrkví
Přidáno před 10 hodinami
Karbanátek z mletého masa pečený na zelném listu
Přidáno před 10 hodinami
Matjesový tatarák na topinky
Přidáno před 10 hodinami
Kančí řízky v hořčici
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí paštika z kuřecích jater
JanaDordov před 1 hodinou
Francouzské palačinky
káťa před 7 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
jabarka před 8 hodinami
Krémová květáková polévka
zdenioka před 8 hodinami
Jablkové řezy s ořechy a čokopolevou
káťa před 8 hodinami
Hlávkové zelí s cuketou a vepřová plec na jablkách
Sahula před 9 hodinami
Dušená plec s hlávkovým zelím
Sahula před 9 hodinami
Květákové karbanátky
Kajkajak před 9 hodinami
Kuřecí játra v skoro bramborákovém těstíčku
Sahula před 9 hodinami
Tukové rohlíky
brabjan4547 před 9 hodinami
Tématické fráze:
celozrnné bagety s prefermentem,
housky z celozrnne pšenicne mouky,
celozrnná bageta recept,
celozrnné pečivo sprefermentem,
domácí housky že spádové mouky,
psenicno zitne bagety s anglickou slaninou recepty,
celozrnné pečivo s prefermentem,
recept na celozrnnou bagetu,
celozrnna bagetka se zaparou,
příprava těsta na bagetu celozrnnou,
kolac z psenicne mouky
Suroviny:
voda,
sladěnka,
droždí,
mouka hladká,
voda,
olej,
cukr,
sůl,
mouka celozrnná pšeničná jemná,
mouka hladká
Komentáře (6)