Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemně kořeněný hermelínek

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

HuhuCZE HuhuCZE

Snadný

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

Suroviny pro 1

1

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie140 kJ /
33 kcal
Bílkoviny0,92 g
Tuky0,29 g
Vláknina3,89 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,86 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Smícháme vše dohromady, aby šlo směsí sýr potírat a zůstávala na něm .(Dobře se bude pracovat s nějakou miskou, do které sýr se směsí vložíme). Krok 2: Připravíme si pánev, (pokud možno steakovou), do které dáme taktéž trochu oleje. Do grilu lít olej nebudeme. Zahřejeme na maximální stupeň sporáku, (varné desky) a dáme opékat sýr. (Při použití čerstvé cibule se nebojte, že sýr v místě s cibulí černá). Krok 3: Opékáme, dokud sýr nezměkne, ale nezačne vytékat. Rozhodně alespoň jednou otočíme!

Zveřejněno 13. 6. 2017

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemně kořeněný hermelínek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gk87

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Jemně kořeněný hermelínek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Gk87

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (36)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

A zaslúži si jedna spálenina toľko pozornosti? :-O

sikulka7: Nebylas to nahodou Ty, ktera tu ocividnou spaleninu kategoricky branila a napsala, mj: " TAK JÁ BYCH TO JEDLA, MNĚ SE TO LÍBÍ! <3"

Jitkina: Ano, byla a nestydím se za to. Recept se mi líbí, určitě vyzkouším A PŘIPÁLIT NEMUSÍM, NE?Myslela jsem si, že hodnotíte recept a vy zatím plkáte o nepodstatných věcech. Na 3 stránky řešíte jen to, že autor receptu hermelínek připálil. Nečetla jsem jedinou zprávu, že skladba bylinek a koření je skvělá, nebo ne. Ach jo, dámy, nemáte nic lepšího na práci? Tak ještě jednou - autora chválím, recept se mi líbí a budu se snažit nepřipálit. Stačí ?!:-p

A jak to musí vonět, když se ta cibule pálí :-D

jenže autor právě spálení DOPORUČUJE, to mi přijde divné:-)

Ano, souhlasím. Konečně pozitivní příspěvek.:-)

Celou dobu řešíte, že autor receptu hermelín připálil. Proč? Tak já ho prostě nepřipálím !!! Nikdo se nevyjádřil ke skladbě bylinek a koření.

sikulka7: Protože když se chci jednou prezentovat na webu s recepty, tak tam přece nedám černej hermoš.

La Furi Roja: :yes:

Nebuďte troškaři, dopřejte HuhuCZE trochu slávy s novým receptem!Opakuji - mně se recept líbí a určitě vyzkouším. A jak moc ho ugriluju? Uvidím.:-p:yes:

sikulka7: 8-(

Jitkas: Zbytečné gesto a pod úroveň slušného člověka.

to je teda černý...pardon, ale to bych nejedla:-((

Dajda: já o slávě nepsala:-), to sikulka7

Lenunka: Máte pravdu, chtěla jsem vyjádřit, že s Vámi souhlasím, a ta sláva se mi tam nějak zapletla. 8-(

Tématické fráze:
spalena cibule, hermelínek, příprava černej čočky, domácí kořeněný sýr

Suroviny:
sýr hermelín, petrželka, česnek sušený, tymián, paprika, cibule, sůl, pepř, olej olivový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu