Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 560 kJ / 612 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 98,02 g |
| Tuky | 18,60 g |
| Vláknina | 5,62 g |
| Cholesterol | 1,85 g |
| Sodík | 1,21 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 11,47 g |
Postup přípravy
Krok 1: Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu. Vložíme na kocky narezané pľúcka, posypeme kurkumou, čiernym korením a sumah a soľou. Premiešame, podlejeme horúcou vodou a dusíme domäkka.
Krok 2: Pridáme narezanú papriku a ešte 3 min podusíme.
Krok 3: Podávame s kuskusom alebo ryžou.
Zveřejněno 28. 7. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí plíčky s kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzkE
Moje poznámka
Jehněčí plíčky s kořením
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mzkE
Nejnovější recepty
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 3 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 18 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 19 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 22 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 22 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 1 hodinou
Koňakové řezy
janatka před 2 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 3 hodinami
Medovníkové koule
evik_svistik před 3 hodinami
Kokosky
veveruska73 před 11 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 12 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 14 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 14 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 15 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí plíčky na smetaně,
jehněčí pličky,
pličky jehněčí,
jehněčí plíčka,
jehněčí recepty,
jehneci plicka recept,
jehněčí plíčky recept,
pličky z jehněčiho,
jenhněčí pličky,
jehněčí plíčka na smetaně,
recepty se sumah,
plicka na paprice
Suroviny:
plíčka jehněčí,
cibule,
paprika,
kurkuma,
koření sumah,
pepř,
sůl
Komentáře (5)
Koreni sumah mam,pouzivam ho pro jeho nakyslou chut i do ryze a na ryby,na jehneci maso se moc hodi.