Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 728 kJ / 413 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,42 g |
| Tuky | 40,07 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 363 mg |
| Sůl | 2,25 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 9. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Flank steak v BBQ omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly4r
Moje poznámka
Flank steak v BBQ omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ly4r
Nejnovější recepty
Rohlíky na vlašák
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové karbanátky s kari
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kung-pao
Přidáno před 18 hodinami
Tvarohový chlebíček se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Rizoto s vepřovým masem - rychlovka
Přidáno před 19 hodinami
Šunkoflekozelo
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sýrové placičky s pórkem a brokolicí
Maiya27 před 3 minutami
Špagety s mletým vepřovým masem
jubull před 7 minutami
Placičky z pekingského zelí
Wanilor před 11 minutami
Hrníčkový perník
brtna před 39 minutami
Obrácený jablečný koláč - Tarte Tatin
Zlatka75 před 1 hodinou
Vepřová krkovice s bylinkami
Hedvika04 před 1 hodinou
Bavorské vdolečky
Dieta před 2 hodinami
Marinovaný zelný salát
Radovan123 před 3 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
ZboSy před 4 hodinami
Tématické fráze:
flank steak,
flank steak s pepřovou omáčkou,
marinovane maso v bbq omacce,
omáčka na flank steak,
steak s bbq omáčkou,
bbq steak,
jak nejlepe udelat flank steak,
hovězí steak s bbq omáčkou,
marinada na minutkove maso,
steak s barbecue omáčkou,
grilovaný flank steak s omackou,
omáčka k hovězí flank steak,
flank v pepřové omáčce,
flank steak kde je,
omáčka na flanksteak,
marinada na flank steak,
flank na pepři,
flank steak s worcestrovou omáčkou,
steak z pupku s marinádou,
kde je flank steak
Suroviny:
omáčka worcesterová,
ocet,
česnek práškový,
cibule,
pepř tří barek,
olej rostlinný
Komentáře (3)
Rcp to neřeší, ale je maso a MASO (kg za150,- ale i 600,-) a pokud je tady použito výsekové maso z pupku, tak by mě zajímalo zda těch 24 hodin v marinádě z flaksy dobré na políffku (dušení) udělá masíčko vhodné na gril (minutku).