Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 240 kJ / 1 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,03 g |
Tuky | 12,54 g |
Vláknina | 11,05 g |
Cholesterol | 163 mg |
Sodík | 147 mg |
Sůl | 0,33 g |
Sacharidy | 210,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Pokrájenou cibuli na tuku osmahneme mírně dozlatova, zasypeme sladkou paprikou, osmahneme a vložíme na kostičky pokrájené maso. Podlijeme, přidáme hrášek, popepříme, posolíme a podlité vývarem (vodou) dusíme, až je maso měkké.
Krok 2: Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně) a dochutíme.
Zveřejněno 7. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Majčino rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pwxw
Moje poznámka
Majčino rizoto
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Pwxw
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 20 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
recept na rizoto,
jakou rýži na rizoto,
rizoto recept,
rizoto,
rizoto z uvarene rýže,
rizoto z den predem upeceneho masa,
recepty rizoto,
kuřecí rizoto,
vepřové rizoto,
jaké maso na rizoto,
rizoto plec
Suroviny:
plec vepřová,
cibule,
rýže,
paprika sušená sladká,
hrášek,
olej,
sůl,
pepř
Komentáře (10)
No, když "Předem uvařenou rýži vmícháme k masu (nebo obráceně)" pak je to rýže s masem
...a už od dob, co v rýži nejsou kamínky a myší bobky, tak ji na risotto a ani na rizoto neperu
pavelk:
Ptáte se, Jaké množství rýže je potřeba?
Na deklarované 4 porce, bych tedy v surovinách "25 dkg uvařené rýže" vyzmizíkoval slůvko "uvařené"