Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 949 kJ / 705 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,32 g |
Tuky | 27,22 g |
Vláknina | 6,16 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 10,50 g |
Postup přípravy
Pridáme mäso a chvíľu ho opekáme. Osolíme, podlejeme vodou a dusíme do polomäkka. Krok 3: K mäsu vložíme na rezance narezaný kel a papriku, ak treba, podlejeme, a dusíme, kým mäso nie je mäkké. Krok 4: Podávame s dusenou ryžou.
Zveřejněno 22. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jehněčí na kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJO0
Moje poznámka
Jehněčí na kapustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YJO0
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 12 minutami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 14 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno před 17 hodinami
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno před 17 hodinami
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dršťková polévka I
Ellen1 před 6 minutami
Residential Properties
ResidentialProperties před 14 minutami
Katův šleh po mém
Adams-alena před 26 minutami
Zapečený sýrový květák
BabiEva před 30 minutami
Pomazánka z krabích tyčinek 2
Sahula před 49 minutami
Salát z krabích tyčinek
Sahula před 50 minutami
Surimi salát
Sahula před 58 minutami
Kedlubny s uzenými kuřecími stehny
Sahula před 1 hodinou
Vepřová játra dušená
Jirkavs před 1 hodinou
Lehký cottage salát
Fitulka před 1 hodinou
Tématické fráze:
jehněčí na kapustě,
jehněčí v v kapustě,
jehněčí v kapustě,
jehněčí maso v kapustě,
jehnečí maso na kapuste,
jehněčí recept,
jehněčí na v kapustě,
jeněčí maso v kapustě,
jehněčí maso a kapusta,
jehněčí kel,
recept na jehneci v kapuste,
jehněčí kolínko a kapusta,
jehněčí kýta na kapustě
Suroviny:
maso jehněčí,
kapusta,
paprika,
cibule,
česnek,
olej,
sůl
Komentáře (2)