Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 499 kJ / 1 553 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,31 g |
| Tuky | 85,59 g |
| Vláknina | 37,25 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 152,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťouchané brambory s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBwz
Moje poznámka
Šťouchané brambory s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBwz
Nejnovější recepty
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno před 3 hodinami
Pečený hermelín s jablíčky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 3 hodinami
Andílek pro štěstí
Přidáno před 3 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z loveckého salámu
Přidáno před 3 hodinami
Mandlovo-čokoládová kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Linecká barevná kolečka
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Boloňské špagety
jtrecepty před 1 hodinou
Lasagne s boloňskou omáčkou
Kristofer před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
boomgo před 3 hodinami
Křenová omáčka s uzeným
Sahula před 5 hodinami
Pomazánka ze zbylých bílků
Pecka před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Lucinka85 před 5 hodinami
Kuličky z medového těsta
jeklovav před 7 hodinami
Jednoduché řezy s krémem ze zakysané smetany a šlehačky
Miky30 před 7 hodinami
Perníčky, které jsou hned měkké
Majkas před 8 hodinami
Tématické fráze:
recepty z brambor,
šťouchané brambory,
šťouchané brambory recept,
recepty z brambory,
hlívové recepty,
recept s bramborami,
brambory recept,
recepty brambor,
recept šťouchané brambory,
opečené brambory recept,
brambory recepty,
recept z brambor,
recept brambory,
\"šťouchané brambory\",
top recepty šťouchané brambory,
šťouchané brambory se slaninou,
stouchane brambory s chřestem
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
slanina anglická,
cibule,
cibulka jarní,
česnek,
mléko,
sádlo,
sůl
Komentáře (3)