Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 499 kJ / 1 553 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,31 g |
Tuky | 85,59 g |
Vláknina | 37,25 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 152,20 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šťouchané brambory s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBwz
Moje poznámka
Šťouchané brambory s opečenou hlívou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oBwz
Nejnovější recepty
Indické kuřecí nudličky
Přidáno před 7 hodinami
Krkovička se sušenými rajčaty a hráškem
Přidáno před 17 hodinami
Kořenová zelenina ve sladkokyselém nálevu
Přidáno před 18 hodinami
Makový litý koláč se švestkami
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí špíz s bylinkovou marinádou
Přidáno před 19 hodinami
Salsa zavařená na zimu
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z hlávkového zelí
Pitan před 7 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Macek13 před 7 hodinami
Špagety s mletým masem
Macek13 před 7 hodinami
Cuketové placičky
kachlicka77 před 8 hodinami
Jablkový koláč z jogurtu (s perníkovou drobenkou)
Sony.P před 9 hodinami
Karamelový dezert
thekumsen před 9 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
jijana před 10 hodinami
Lasagne se špenátem
Sova1 před 11 hodinami
Uzený vývar s nudlemi a knedlíčky
barypb před 12 hodinami
Hrušková povidla na frgále
LeoBart před 13 hodinami
Tématické fráze:
recepty z brambor,
šťouchané brambory,
šťouchané brambory recept,
recepty z brambory,
hlívové recepty,
recept s bramborami,
brambory recept,
recepty brambor,
recept šťouchané brambory,
opečené brambory recept,
brambory recepty,
recept z brambor,
recept brambory,
\"šťouchané brambory\",
top recepty šťouchané brambory,
šťouchané brambory se slaninou,
stouchane brambory s chřestem
Suroviny:
brambory,
hlíva ústřičná,
slanina anglická,
cibule,
cibulka jarní,
česnek,
mléko,
sádlo,
sůl
Komentáře (3)