Suroviny
Porce: 4-6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 884 kJ / 450 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 33,22 g |
Vláknina | 0,66 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Moje poznámka
Vrabčí hnízda s ďábelským plátkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/k5nJ
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 15 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 20:28:55
Pohanková kaše s tofu
Přidáno 21. 10. 2025 18:04:03
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno 21. 10. 2025 15:33:40
Vanilkový máslový korpus
Přidáno 21. 10. 2025 13:00:02
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jablečná polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Lasagne se sójovým masem
FranTisket před 4 hodinami
Buchta z jogurtu
iva.satkova před 4 hodinami
Jablkový závin pro chlapy
Noumik před 4 hodinami
Šunkofleky II
Honza62 před 5 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
ZboSy před 5 hodinami
Holandský řízek
Kristina1 před 5 hodinami
Srdíčka na smetaně
brtna před 8 hodinami
Rozstřelení ptáčci z vepřového masa
Martas6 před 8 hodinami
Fazolková polévka
Kajkajak před 9 hodinami
Tématické fráze:
ws struhadlo,
struhadlo ws,
moravský vrabec recept,
kde si dělá vrabec hnízdo,
hnízda pro drůbež,
dabelsky platek,
jak dlouho vařit italské těstoviny hnízda,
video recepty moravský vrabec,
moravský vrabec s rýží,
struhadlo od ws,
kotlety kuskus,
ws kráječ,
vrabcak hnízda,
bramborové vrabci hnizdo,
vrabec si dělá hnízdo,
vrabec a hnízda,
kde si dělá vrabec hnízdo?,
kuřeci hnizdo na oběd jako pokrm,
vrbci z hnízda,
salat s ws krajecem
Suroviny:
krkovice vepřová,
cibule,
olej,
hořčice dijonská,
pasta chilli,
pepř,
sůl,
česnek,
jíška světlá instantní,
víno bílé,
mouka polohrubá,
křen
Komentáře (8)