Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 366 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 38,43 g |
| Tuky | 26,40 g |
| Vláknina | 24,06 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 1,32 g |
| Sůl | 3,47 g |
| Sacharidy | 85,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Vejce prošleháme s pivem a hořčicí, přimícháme škrob a mouku.
Krok 2: Těstíčko osolíme, opepříme, přidáme papriku, utřený česnek, sójovou omáčku a worcester.
Krok 3: Žampióny očistíme, nakrájíme na nudličky a vmícháme do těstíčka.
Krok 4: V pánvi rozehřejeme olej a lžící klademe hromádky směsi do pánve a smažíme z obou stran dozlatova.
Krok 5: Podáváme s brambory a tatarskou omáčkou.
Zveřejněno 19. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Žampionoví rarášci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Pg1
Moje poznámka
Žampionoví rarášci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2Pg1
Nejnovější recepty
Sýrové placky
Přidáno před 2 hodinami
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 3 hodinami
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 4 hodinami
Mleté kuřecí kuličky s jablkem z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 14 hodinami
Plněné zapečené brambory
Přidáno před 14 hodinami
Dort z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Indická čočka s batáty
micurka před 2 hodinami
Celozrnné housky
Manik před 3 hodinami
Margot koláč s jablky
jestedka před 4 hodinami
Zelný salát z červeného nebo bílého zelí
KrisZaezemi před 4 hodinami
Řepánky
Jitkazmecka před 5 hodinami
Zapečené těstoviny s houbami
KrisZaezemi před 5 hodinami
Jablkový křen
cookamater před 5 hodinami
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 15 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 17 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 17 hodinami
Tématické fráze:
rarášci recept,
zampionove rarasky,
zampijonovi rarasci,
gulas zampijonovy,
kuřecí rarášky z bramborového těsta,
rarášci se sýrem,
rarasci,
žampionoví rarášek
Suroviny:
žampióny,
vejce,
hořčice plnotučná,
škrob bramborový,
mouka hladká,
pivo světlé,
česnek,
omáčka sojová,
omáčka worcesterová,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
olej
Komentáře (13)