Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 799 kJ / 1 625 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,32 g |
Tuky | 164,67 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 26 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 26,80 g |
Postup přípravy
Jednotlivé porce pak osušíme a kůží nahoru vložíme do pekáče na nakrájené plátky másla. Krok 2: Rybu pokmínujeme a dáme péct do předehřáté trouby. Přibližně po 15 minutách porce kapra poklademe silnějšími kolečky cibule, na cibuli dáme plátky zbylého másla a pečeme dalších 20 minut (je-li třeba, můžeme maličko podlít horkou vodou).
Pekla jsem v remosce, porce velkého a tučného kapra. Budete-li péci v troubě, možná bude třeba časy pečení maličko zkrátit.
Zveřejněno 30. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špíglák na cibuli podle starého Bouckého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oo7j
Moje poznámka
Špíglák na cibuli podle starého Bouckého
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oo7j
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 13 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 15 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 1 hodinou
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 7 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 7 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 12 hodinami
Tématické fráze:
kapr lysec úprava,
kapr lysec recepty,
kapr pečený v remosce,
ryby spiglak,
kapr v remosce,
nejlepsi peceny kapr v remosce,
uprava stareho kapra,
peceme li kapra s kuzi,
priprava tucneho kapra,
kapr špíglák,
kapr lysec receptář,
recepty kapr lysec,
kapr recept
Suroviny:
kapr,
cibule,
máslo,
kmín celý,
sůl
Komentáře (5)