Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,04 g |
Tuky | 22,68 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 298 mg |
Sůl | 0,63 g |
Sacharidy | 2,10 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 12. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hemenex podle Řízka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAQX
Moje poznámka
Hemenex podle Řízka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BAQX
Nejnovější recepty
Pstruh s cuketovo-ořechovým pyré
Přidáno před 1 minutou
Domácí kuřecí gyros
Přidáno před 5 hodinami
Bublanina s cuketou a ovocem
Přidáno před 15 hodinami
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 23 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno 14. 8. 2025 05:02:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřové plátky na másle a žampionech
fazzy75 před 45 minutami
Těstoviny se špenátem
Palenka před 1 hodinou
Patison s jogurtem a olivami
TondaJ před 1 hodinou
Hrníčkový makový koláč se švestkami a drobenkou
Viki7216 před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
ceslo před 2 hodinami
Ovocné kůže
Lahvacek před 5 hodinami
Medovník originál
AndreaMachacova před 14 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 18 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 20 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 20 hodinami
Tématické fráze:
hemenex se slaninou,
hemenex s bramborem,
hemenex na chleba,
hemenex s brambory,
když zbydou špagety,
recept na hemenex,
hemenex s anglickou slaninou,
hemenex,
priprava jidla hemenex,
hemenex vejce se slaninou,
hemenex se slaninou recepty,
hemendex se slaninou,
hemenex s anglickou se slaninou,
hemenex s anglickou,
recepty hemenex se slaninou,
recepty hemenex,
rizska recept,
brambory hemenex,
hemenex s chlebem
Suroviny:
sádlo,
vejce,
slanina anglická,
kmín celý,
paprika sušená sladká,
sůl,
chléb
Komentáře (1)