Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 35 min

35 min (35 min příprava)

10. 1. 2018 21:16

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie6 026 kJ / 1 440 kcal
Bílkoviny19,98 g
Tuky125,93 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 971 mg
Sodík 88 mg
Sůl0,18 g
Sacharidy53,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 1. 2018 01:17

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::-O

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: candát recepty omáčka k candátu candát s omáčkou candát recept candat v rajcatovou omackou candát s omáčkou švestkovou omáčka k candátovi candát s rýží candat s bramborem candat na citronove omacce candát s holanskou omáčkou candát s celerovou omáčkou candát na pepřové omáčce candát s bramorama recept candat s omáčka omačky k pečenemu candatovi candát s holanskou omáčka recept candát omáčky recepty omacka na candata candat s holanskou omáčka

Suroviny: candát, sůl, pepř, kmín drcený, citron, máslo, brambory, sůl, rozmarýn, petrželka, olej, česnek, žloutek, sůl, pepř, máslo, šťáva citronová, smetana

TopRecepty.cz

Candát s holandskou omáčkou a opečené brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ooJK