Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 964 kJ / 2 142 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,95 g |
| Tuky | 33,75 g |
| Vláknina | 21,80 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 3,37 g |
| Sůl | 8,40 g |
| Sacharidy | 379,80 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zdravější bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg05
Moje poznámka
Zdravější bagetky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vg05
Nejnovější recepty
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 10 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 17 hodinami
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno před 21 hodinami
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno 20. 12. 2025 13:16:10
Fíkové kostky
Přidáno 20. 12. 2025 13:01:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosová očka
Sima1996 před 6 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 8 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 8 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 8 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 8 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 9 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
BinaSa před 10 hodinami
Ořechové řezy děda
nenutilova68 před 10 hodinami
Domácí vánočka
Slaninova.L. před 10 hodinami
Tématické fráze:
lívance bez kynutí,
zdravější cukroví,
bagetky,
domácí bagetky,
domácí celozrnné bagetky,
bagetky bez kynutí,
rychlé bagetky,
bagetky bez droždí,
bagetky v troubě,
domácí bagetky bez droždí,
recept na domácí bagetky,
domáci bagetky bez kynutí,
chlebové bagetky,
domácí bagetky recept,
bagetky z domácí pekárny,
domaci bageta bez kynuti,
bagetky z droždí,
celozrnné bagetky recept,
recept na domaci bagetky bez drozdi,
bagetky recept
Suroviny:
smetana zakysaná,
mléko,
sůl,
cukr,
mouka chlebová pšeničná,
mouka celozrnna pšeničná,
mouka celozrnná žitná,
mouka grahamová,
droždí čerstvé
Komentáře (4)