Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zabíjačkové kynuté knedlíky plněné prejtem, jitrnicí nebo jelitem

Hodnocení receptu je 4,7 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

21. 1. 2018 19:10

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 348 kJ / 1 756 kcal
Bílkoviny53,15 g
Tuky5,21 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy365,84 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

...ne, do těsta opravdu vejce nemusíme přidávat, ale pokud to tak chceme, postačí jeden žloutek...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

recepty73 recepty73

22. 1. 2018 08:57

Jana Dorazinová-Remková: Lenunka: ...díky:-K:-K ...asi i kvůli tomu přejedení zabijačkových pochoutek, vznikl i tento velmi starý recept ...z bramborového těsta jsou taky vynikající a díky za studena pevné náplni se i snadno a rychle plní...

Lenunka Lenunka

21. 1. 2018 22:32

tak já sice úplně hubu otevřenou nemám, ale musím přiznat, že to je vážně dobrý nápad. Asi bych použila spíš bramborové těsto, ale plnit knedlíky prejtem mě vážně nenapadlo. Bydlím na vesnici a zabíjačky jsou tu několikrát do roka a i když prejt zamrazím a upeču o několik týdnů či měsíců později, stejně mi ho vždy polovina pekáčku zbude, nějak jsme toho už přejedeni. Tohle je nová inspirace, určitě použiji, takže máte ode mne bodík :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

21. 1. 2018 20:05

Hubu mám otevřenou dokořán!! Paráda :-O:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jitrnice s knedlíkem zabijačkové pochoutky pryjt knedlíky recept knedlík prejt se zelím prejt, knedlíky, zeli knedlicky z prejtu i preit s krupicí bramborové knedlíky plněné prejtem co s jitrnicema prejt s knedlikem jitrnicovy prejt s knedlíkem

Suroviny: mouka polohrubá, droždí, cukr krupice, sůl, voda, jitrnice, jelito

TopRecepty.cz

Zabíjačkové kynuté knedlíky plněné prejtem, jitrnicí nebo jelitem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zDE7