Celerovo-jáhlové karbanátky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 440 kJ / 344 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,09 g |
| Tuky | 16,78 g |
| Vláknina | 10,88 g |
| Cholesterol | 286 mg |
| Sodík | 259 mg |
| Sůl | 0,56 g |
| Sacharidy | 27,96 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Celerovo-jáhlové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nk5
Moje poznámka
Celerovo-jáhlové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0Nk5
Nejnovější recepty
Vosí hnízda s matcha a pistáciovou náplní
Přidáno před 4 hodinami
Ragú z kachních žaludků se slaninou podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční košíčky
Přidáno před 5 hodinami
Ihned vláčné kokosky
Přidáno před 7 hodinami
Domácí čokoláda
Přidáno před 8 hodinami
Hříbkové carpaccio podle Honzy Punčocháře
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Segedínský guláš
LucieDos před 13 minutami
Houbový guláš s klobásou
Sahula před 57 minutami
Naložená vepřová kotleta
simonadoly před 1 hodinou
Barevná kuřecí čína
lenka.s.r před 2 hodinami
Časově úsporná tvarohovo-jablečná "hraběnka"
SimonkaMona před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Silvik85 před 3 hodinami
Slepičí polévka s noky
Kajkajak před 4 hodinami
Linecké pudinkové cukroví
Prakva před 5 hodinami
RETRO pudink
radimlaska10 před 6 hodinami
Tématické fráze:
jáhly recepty,
jahlove recepty,
jahly-recepty,
jahelné karbanátky,
jáhlové karbenátky,
celerovovločkové placičky,
celerovo jahlove karbenátky,
celerovo jáhlové placičky,
celerové karbanátky,
celerovojáhlové karbanátky,
celerovo pohankové placičky,
tofu karbanátky s jahli,
jáhlový karbenátky,
karbanátky z jahel,
karbanátky z jahel,
jahlove karbanatky pecene,
celerovo mrkvové karbanátky,
celero-jáhlové,
jáhly - recepty,
jáhly v karbanátkách
Suroviny:
celer,
cibule,
jáhly,
pepř,
vejce,
smetana,
mouka hladká,
máslo,
olej
Komentáře (3)