Rybí polévka z mlíčí (bez tuku)
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 311 kJ / 313 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,70 g |
Tuky | 14,05 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 168 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 16,05 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rybí polévka z mlíčí (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DDjK
Moje poznámka
Rybí polévka z mlíčí (bez tuku)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DDjK
Nejnovější recepty
Kuřecí s adžikou a kukuřicí
Přidáno před 15 hodinami
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 21 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 23 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 23 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno 14. 10. 2025 11:57:44
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno 14. 10. 2025 11:38:37
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
wimra před 1 hodinou
Jogurtová bábovka II
Sima1996 před 1 hodinou
Kanellbular - skořicové šneky
Lejji_ před 2 hodinami
Falešná dršťková z hlívy
oring před 4 hodinami
Mrkvová buchta
veronika_straka před 4 hodinami
Cuketová buchta
mamina58 před 16 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 18 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 19 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 20 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 20 hodinami
Tématické fráze:
polevka z mlici,
rybí mlíčí,
rybí polévka z mlíčí,
rybi olevka,
jak se vaří mlíčí,
rybí polévka mlíčí,
polévka z rybího mlíčí,
rybí polévka s mlíčím,
mlici polivka,
polevka z mlyci,
polevka s mlici,
mlici do polevky,
tuk v rybim mlíčí,
příprava mlíčí do polévky,
příprava mlíčí do rybí polevky,
rybí mlíčí fotografie,
mlíčí do do polévky,
falešna rybi polevka,
krémová rybí polévka z mlíčí,
rybí polévka z kapra a mlíčí
Suroviny:
kapr,
mrkev,
celer,
petržel,
mouka hladká,
sůl,
pepř,
květ muškátový,
koření polévkové,
nať petrželová
Komentáře (2)
No, on ten vývar tady se zove VÝVAR jen podle toho, že se vaří
...a není použita kudrnka
***
A šlo by uvařit i z jedné vody načisto, ale zato pouze v jednom hrnci
1. opražit zeleninu
2. přidat vodu, krátce povařit
3. přidat záklechtku, koření, povařit
4. přidat mlíčí (já pouze krájím na nepříliš drobné kousky) a už jen krátce povařit - mlíčí netvrde a je jako "máááslo"
(podobným zeleninovým polévkám (i bez masa) se říká Falešná rybí