Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,95 g |
Tuky | 6,96 g |
Vláknina | 10,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 74 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový bůček z pečícího sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOKw
Moje poznámka
Pórkový bůček z pečícího sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOKw
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Salát z pečených rajčat
Přidáno před 12 hodinami
Rýžová kaše s jablky
Přidáno před 19 hodinami
Rýže se žampiony, restovanou čerstvou zeleninou a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Cheesecake podle Míši Landové
Přidáno před 23 hodinami
Burek z rýžového papíru
Přidáno 2. 9. 2025 05:00:02
Bazalkové pesto s parmezánem
Přidáno 1. 9. 2025 21:09:47
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hustá žampiónová omáčka s kuřecími nudličkami
daniela1262 před 17 minutami
Plovdivské maso
Andyzvesnice před 10 hodinami
Pekáček s cuketou
Andyzvesnice před 10 hodinami
Trenčiansky párek s fazolí po domácku
Andyzvesnice před 10 hodinami
Vepřové ragú na víně a zelenině
Andyzvesnice před 10 hodinami
Houbová omáčka a la kulajda
Andyzvesnice před 10 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
VPetr před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
luciehorakova148 před 10 hodinami
Krkovička po farářsku
Olympus před 11 hodinami
Salát z červené řepy, cibule a jogurtu
Eva z HK před 11 hodinami
Tématické fráze:
pečící sáček s kořením,
maso v sáčku v troubě,
priprava masa v sacku,
tandora,
kari v sáčku,
pečící sáčky s kořením,
koření v pečícím sáčku,
pečeme bůček s pleckem,
vepřová roláda v pečícím sáčku,
vepřový buček na porku,
pecici sacek recept,
vepřové tandora,
peceni kotlety v pecicim sacku
Suroviny:
kost,
pórek,
olej,
curry,
zázvor,
česnek
Komentáře (2)
Napadlo mě, že autorka to má z anglické kuchařky a zle to přeložila. Angličtina totižto rozlišuje živé a mrtvé. Živé prase je pig a mrtvé prase je pork... 🐷
A pak jsem si přečetl ingredience... 😁