Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 049 kJ / 251 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,95 g |
| Tuky | 6,96 g |
| Vláknina | 10,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 74 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 2. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pórkový bůček z pečícího sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOKw
Moje poznámka
Pórkový bůček z pečícího sáčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/LOKw
Nejnovější recepty
Listové těsto na 3 způsoby
Přidáno před 7 hodinami
Vánočka podle Mirky van Gils Slavíkové
Přidáno před 21 hodinami
Sladké snídaňové briošky
Přidáno před 22 hodinami
Kuličky z piškotů s vaječným koňakem
Přidáno před 22 hodinami
Piškotový dort s tvarohovým krémem vhodný pro žlučníkáře
Přidáno 25. 12. 2025 15:36:31
Pečená žebra s povidlovou marinádou
Přidáno 24. 12. 2025 20:05:10
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Panenkové medailonky se žampionovou omáčkou
knihomolka před 1 hodinou
Maminčina svíčková - snadná i pro začátečníky
Iloonka před 3 hodinami
Tvarohová štola
Petra.J. před 3 hodinami
Vánočka s mandlemi a rozinkami po sto prvé
Pavlinaa před 3 hodinami
Těsto na bramborové knedlíky
lenka64892 před 3 hodinami
Hrníčková bábovka
Barun před 4 hodinami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
ferda30 před 4 hodinami
Panenka pečená v pepřové omáčce
markuschka79 před 6 hodinami
Zelňačka (klasika)
Darwin před 6 hodinami
Tématické fráze:
pečící sáček s kořením,
maso v sáčku v troubě,
priprava masa v sacku,
tandora,
kari v sáčku,
pečící sáčky s kořením,
koření v pečícím sáčku,
pečeme bůček s pleckem,
vepřová roláda v pečícím sáčku,
vepřový buček na porku,
pecici sacek recept,
vepřové tandora,
peceni kotlety v pecicim sacku
Suroviny:
kost,
pórek,
olej,
curry,
zázvor,
česnek
Komentáře (2)
Napadlo mě, že autorka to má z anglické kuchařky a zle to přeložila. Angličtina totižto rozlišuje živé a mrtvé. Živé prase je pig a mrtvé prase je pork... 🐷
A pak jsem si přečetl ingredience... 😁