Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Špaldové kernotto s hlívou a mrkví

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

mysulka mysulka

Středně náročný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 903 kJ /
455 kcal
Bílkoviny14,08 g
Tuky26,87 g
Vláknina20,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy29,90 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kernotto propláchneme pod tekoucí vodou a dáme vařit do osolené vody - vaříme bez míchání, na co nejmenším plameni - přibližně 40 - 50 min. Já jsem vařila 40 minut a pak jsem dala pod deku dojít. Krok 2: Na oleji necháme změknout na plátky nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájenou hlívu, osolíme, okořeníme a restujeme asi 5 minut. Pak přidáme nahrubo nastrouhanou mrkev, sojovku, podlijeme troškou vody a dusíme 8 - 10 minut.
Vlašské ořechy nasekáme nahrubo a opražíme na pánvi. Ještě teplé posypeme trochou chilli. Krok 3: Kernotto vmícháme do směsi hlívy a mrkve, a společně prohřejeme, podle chuti můžeme ještě dokořenit. Na talíři kernotto posypeme opraženými ořechy.

Zveřejněno 7. 3. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldové kernotto s hlívou a mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yGrz

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Špaldové kernotto s hlívou a mrkví

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yGrz

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
špaldové kernotto recepty, kerneto s hlivou, špaldové kernotto, špaldové kernoto jak připravit, recept na kernotto, restovaná špalda s hlívou a cibulkou, mrkev s hlívou, recepty s mrkví, kernotto s lilkem, kernotto zampiony, mrkev recepty, kerneto hlíva ústřičná s mrkvi, kernoto, perkelt z hlivou a mrkvi, zapečené špaldové kernotto s bramborami a hlívou ústřičnou, jak připravit špaldové kernotto, mrkev s hlívou ústřičnou

Suroviny:
voda, cibule, hlíva ústřičná, mrkev, ořechy vlašské, olej, kmín mletý, sůl, pepř, omáčka sojová tamari, chilli

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu