Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 400 kJ / 96 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 5,98 g | 
| Tuky | 1,42 g | 
| Vláknina | 6,70 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 82 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 12,55 g | 
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 3. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Koprovka s vařeným bramborem a pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm04
Moje poznámka
					
				
Koprovka s vařeným bramborem a pestem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jm04
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							koprová omáčka rece, 
						
						
							lahůdková koprovka
						
					
						Suroviny:
						
							kopr čerstvý, 
						
						
							smetana rostlinná, 
						
						
							cibule, 
						
						
							petržel, 
						
						
							pepř, 
						
						
							ocet, 
						
						
							droždí lahůdkové
						
					
	
			
	
Komentáře (6)
Autorka sa ku komentárom pod svojimi receptami akosi nevyjadruje, tak čo už...
Koprovku mám ráda, ale asi bych nekombinovala kopr s bazalkovým pestem, ale to je už věcí chuti