Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 930 kJ / 1 417 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,98 g |
| Tuky | 67,78 g |
| Vláknina | 8,01 g |
| Cholesterol | 871 mg |
| Sodík | 1,00 g |
| Sůl | 2,26 g |
| Sacharidy | 9,83 g |
Postup přípravy
Maso vyjmeme z vývaru a necháme zchladnout. Krok 2: Do nádoby na mixování vloźime oloupaná vejce uvařená naměkko, přidáme hořčici, přilijeme olej a ponorným mixerem připravíme omáčku krémové konzistence. Dochutíme solí a vmicháme kapary. Krok 3: Na taliře rozdělíme maso nakrájené na plátky, obložime okurkami, řepou a doplníme omáčkou.
Podáváme s pečivem.
Zveřejněno 21. 7. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
Moje poznámka
Staropražské obložené hovězí s vaječnou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4opn
Nejnovější recepty
Belgické lanýže
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 2 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 5 hodinami
Rybí filé s rajčaty a kapary
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 29 minutami
Tvarohová štola
[email protected] před 1 hodinou
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 2 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 2 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 3 hodinami
Krevety v máslové smetaně
Sahula před 4 hodinami
Banánové zdravé brownies
Hilperos před 4 hodinami
Vepřové nudličky po thajsku
Sahula před 4 hodinami
Putimské vepřové nudličky
Sahula před 4 hodinami
Tématické fráze:
hovězí maso varene s dijonskou omackou,
hovězí plátky s vaječnou omáčkou
Suroviny:
maso hovězí,
mrkev,
petržel,
celer,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
sůl,
vejce,
olej,
hořčice dijonská,
kapary,
sůl,
řepa červená nakládaná,
Komentáře (3)