Pomalu pečená kachna
Kdo nezkusil, nechce tomu věřit. Po odkrytí pekáče uvidíte kachnu se spoustou vypečeného tuku a šťávy, maso se rozpadá a pokud necháte chvíli dopéct na barvu, kůžička šustí jako papír.
Suroviny pro 1 kus
1 kus
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Kachna se díky pomalému pečení krásně rozpadá a přitom je úžasně šťavnatá. Obdobně lze upéct i husu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 10. 2018 14:54
zizala: Jasně, kdo má rád křupavou kůžičku, tak je to určitě lepší zvýšit na závěr teplotu a nechat odkryté dopéct. My kůži většinou nejíme, takže to nedělávám...
28. 10. 2018 14:43
Já ji na posledních asi 15 minut dám nezakrytou, zvýším teplotu na 220°C a nechám vypéct kůži dokřupava. Pak je to teprve "ono".
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 8 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 9 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 9 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 9 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 2 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 3 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 3 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 4 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 4 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 7 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit jednoduchou pomazánku z červené řepy. Vařenou nebo syrovou řepu doplníme ořechy či křenem
Povidlové šátečky bez kynutí: Křehoučké a na jazyku se rozplývající pečivo je rychlé, snadné a božsky chutná
7 nejlepších receptů na úpravu kachny: Máte nejraději prsa jako minutku, kachnu pomalu pečenou nebo konfitovanou?
Další recepty
Tématické fráze: pomalu pečená kachna jak upéct šťavnatou kachnu pomalu pečená kachna recept pomalu pečená kachna s nádivkou pomalu pečená kachna na pomerančích recepty kachna pečena pomalu kachna pomalu pečená pečená kachna top recepty pomalu pečená kachna recepty pečená kachna videorecept kachna pečená pomalu recept na pomalu pečenou kachnu top recepty pečená kachna pomalu pečená kachna v troubě pomalu pečená kačena pomalu pečená kachna videorecept pomalu pečená kachna top recepty videorecept pečení kachny pomalu pečená kachna top recept šťavnatá pečená kachna
Suroviny: kachna, sůl, kmín celý
Pomalu pečená kachna
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9MPZ
2 názory