Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí vývar z PH

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

kuhnice kuhnice

Snadný

Suroviny pro 6

6

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie535 kJ /
128 kcal
Bílkoviny5,53 g
Tuky1,08 g
Vláknina17,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 303 mg
Sůl0,64 g
Sacharidy16,32 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Zeleninu očistíme, maso omyjeme a dáme do hrnce. Přidáme koření (doporučuji solit až hotovou polévku). Fazolky a knedlíčky nebo nudle si necháme až do fáze hotového vývaru. Krok 2: Zalijeme vodou a pomalíme na low 10 hodin nebo na high 6 hodin. Já dělám přes noc. Krok 3: Vyndáme maso a obereme zvlášt do hrnce. Zeleninu pokrájíme na kousky a přihodíme k masu. Někdo používá vyvařenou zeleninu, někdo uvaří novou. Já použiji tu z vývaru. Polévku přecedíme k masu a zelenině a osolíme podle chuti. Krok 4: Přidáme fazolové lusky a vaříme 10 minut. Potom vložíme knedlíčky nebo nudle a dovaříme jak je potřeba. Odstavíme a přidáme petrželovou nať.

Zveřejněno 22. 11. 2018

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JwwD

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kuřecí vývar z PH

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JwwD

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (4)

Vývary z pomaláče nemají chybu.Ráda v něm vařím..:-K

Rcp nemá chybu:yes: (vyvařenou zeleninu lze řešit různě)
Dokonce zmiňuje i drobnosti jako "neloupaná cibule" či "studená voda" :yes::yes:
"Pomaláček" nemám:no:
No, ale i kdybych ho měl, tak jak v něm udělat políffku nikde hledat nebudu, že :no::no:

casino: díky za komentář. Určitě se najde někdo, komu pomůže třeba jako inspirace ;-)

Tématické fráze:
kdy solit vývar, vývar v ph, kuřecí vývar, kuřecí vývar v ph, slepičí vývar v ph, vývar z masa solit maso?, hotový vývar, kuřecí polévka z ph, kdy solit kureci polevku, kuřecí vývar recept, kdy solit masový vývar, recepty ph, jak udelat kureci vyvar, vývar z ph, solit vývar při přípravě, solit kuřecí vývar?

Suroviny:
krk kuřecí, stehno kuřecí, cibule, mrkev, petržel, celer, lusky fazolové, bobkový list, koření nové koření, pepř, libeček sušený, voda, sůl, nať petrželová

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu