Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 148 kJ / 1 230 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,48 g |
Tuky | 25,20 g |
Vláknina | 23,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,63 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 208,62 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gnocchi zapečené v červené omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z81
Moje poznámka
Gnocchi zapečené v červené omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7Z81
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 8 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 11 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 16 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 6 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 9 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 9 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 10 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 11 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 13 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 14 hodinami
Tématické fráze:
gnocchi recept,
gnocchi recepty,
zapečené gnocchi,
top recepty,
omáčky recepty,
omáčka na gnocchi,
recepty s gnocchi,
recept gnocchi,
noky zapečené v červené omáčce,
gnocchi s omáčkou,
gnocchi zapečené,
recepty omáčky,
omačka ke gnocchi,
recept omáčky na na noky,
noky recept,
recepty s noky,
recepty gnočchi,
recepty z gnocchi,
recept na omáčku na gnocchi,
omáčky recept
Suroviny:
olej slunečnicový,
žampióny,
česnek,
zázvor,
paprika čerstvá červená,
pórek,
rajče sekané,
pepř,
cukr,
gnocchi,
sýr parmazán strouhaný
Komentáře (3)