Suroviny
Porce: 4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 349 kJ / 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 0,84 g |
Vláknina | 29,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 42 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 63,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 4. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené slepičí díly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oz0L
Moje poznámka
Pečené slepičí díly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oz0L
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 5 hodinami
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 9 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 19 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 19 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 19 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 5 hodinami
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 6 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 7 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 7 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 8 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 9 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 9 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 10 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 12 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 12 hodinami
Tématické fráze:
slepice recepty,
pecena slepice,
slepice recept,
recept na slepici,
recept na pečenou slepici,
slepičí stehna recept,
polévka z pečené slepice,
slepici stehno pecene,
pečený pro slepice,
pečená slepice s rýží,
slepičí stehna,
polévka s pečené slepice,
recepty na slepici - pečenou,
pečení slepice recepty,
recept ze slepice,
koření na pecenou slepici,
pečený slepice,
pečená slepice recept,
pečené slepičí vývary,
pečené sslepice
Suroviny:
slepice,
slepice,
koření,
koření zlaté kuře,
koření,
slanina anglická,
kapie červená,
žampióny,
česnek,
klobása
Komentáře (3)