Postup přípravy
Krok 1: Maso potřeme olejem a důkladně posypeme solí a pepřem.
Krok 2: Na velké (pokud možno nepřilnavé) pánvi dáme steaky a z obou stran opékáme asi čtyři minuty (podle tloušťky masa či dle chuti, zda má být maso málo, středně či zcela propečené).
Krok 3: Vyndáme z pánve a necháme cca 5 minut odpočinout, aby se v nich šťáva rovnoměrně rozptýlila. Podávala jsem s jarní cibulkou a grilovanými brambory.
Zveřejněno 12. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chutný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lrzr
Moje poznámka
Chutný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lrzr
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 5 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 11 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 12 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 14 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 5 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 7 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 7 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 7 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 7 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 8 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 9 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 11 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 13 hodinami
Tématické fráze:
hovězí steak,
hovězí steak recept,
recept na steak,
recept steak,
steak recept,
steaky hovězí recept,
steak recepty,
chutný steejk,
recepty z hovězího,
recepty na hovězí steak,
recept na hovězí steaky,
recepty hovězi steak,
steaky recepty,
hovězí steaky,
hovězí steak recepty,
recept stejk
Suroviny:
steak hovězí,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (3)