Suroviny
Porce: 2+ dle jídelních porcí
Postup přípravy
Krok 1: Maso potřeme olejem a důkladně posypeme solí a pepřem.
Krok 2: Na velké (pokud možno nepřilnavé) pánvi dáme steaky a z obou stran opékáme asi čtyři minuty (podle tloušťky masa či dle chuti, zda má být maso málo, středně či zcela propečené).
Krok 3: Vyndáme z pánve a necháme cca 5 minut odpočinout, aby se v nich šťáva rovnoměrně rozptýlila. Podávala jsem s jarní cibulkou a grilovanými brambory.
Zveřejněno 12. 5. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Chutný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lrzr
Moje poznámka
Chutný steak
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Lrzr
Nejnovější recepty
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno před 9 hodinami
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno před 13 hodinami
Tradiční prošívaná deka
Přidáno před 23 hodinami
Vafle z párků a vajíček
Přidáno 17. 9. 2025 18:02:44
Tokáň z kuřecího masa se smetanou
Přidáno 17. 9. 2025 17:54:39
Tartaletky s jablíčky a karamelem
Přidáno 17. 9. 2025 17:46:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená v jogurtu s hrubozrnnou hořčicí
E. J. K. před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
Vivik21 před 1 hodinou
Krenex
dragomirac před 3 hodinami
Domácí vepřovka z krkovice z papiňáku (tlakového hrnce)
Slavista62 před 3 hodinami
Domácí vepřovka
Slavista62 před 3 hodinami
Bílé fazole s bramborami a smetanou
jana1974 před 3 hodinami
Buchta Fešák
LuccHansel před 4 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Palusanda před 4 hodinami
Sekaná s cuketou
evik_svistik před 4 hodinami
Vepřenky podle ČSN
Veros51 před 5 hodinami
Tématické fráze:
hovězí steak,
hovězí steak recept,
recept na steak,
recept steak,
steak recept,
steaky hovězí recept,
steak recepty,
chutný steejk,
recepty z hovězího,
recepty na hovězí steak,
recept na hovězí steaky,
recepty hovězi steak,
steaky recepty,
hovězí steaky,
hovězí steak recepty,
recept stejk
Suroviny:
steak hovězí,
sůl,
pepř,
olej
Komentáře (4)