Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové zelí

Houbaření je téměř českým národním sportem a tak se není čemu divit, že máme v naší kuchyni velké množství receptů na jejich zpracování. Vyzkoušejte tedy toto nevšední využití sušených hub.

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

31. 10. 2019 16:52

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 116 kJ / 1 223 kcal
Bílkoviny19,33 g
Tuky108,34 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 107 mg
Sodík 6,00 g
Sůl14,99 g
Sacharidy35,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty zelí z houbami houbový guláš se zelím recepty ze zelí zelí s s houbami

Suroviny: zelí kysané, slanina, cibule, klobása, houby sušené, mouka hladká, paprika sušená sladká, mléko, vývar masový, smetana zakysaná, kmín celý, sůl, pepř mletý, cukr

TopRecepty.cz

Houbové zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Nqrz