 
		
Segedín z bůčku
Segedínský guláš z bůčku přináší ještě větší šťavnatost a plnou chuť díky tučnějšímu masu. Kombinace voňavého zelí a smetanové omáčky dělá z tohoto jídla neodolatelnou klasiku.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 589 kJ / 2 292 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 97,80 g | 
| Tuky | 180,58 g | 
| Vláknina | 27,12 g | 
| Cholesterol | 276 mg | 
| Sodík | 402 mg | 
| Sůl | 0,60 g | 
| Sacharidy | 61,60 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Na sádle osmažíme nakrájenou cibuli.
	Krok 2: Přidáme na kostky nakrájené, osolené a opepřené maso, česnek a orestujeme.
	Krok 3: Zasypeme  mletou paprikou, zamícháme a zalijeme vodou. Přidáme nové koření, celý pepř, bobkový list, bujón a dusíme maso do měkka.
	Krok 4: Pak vložíme zelí a povaříme do jeho změknutí.
	Krok 5: Ve smetaně rozmícháme hladkou mouku a guláš tím zahustíme a provaříme. Dochutíme solí a pepřem.
Zveřejněno 24. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						 
					
Segedín z bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q4vq
Moje poznámka
					 
				
Segedín z bůčku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Q4vq
Nejnovější recepty
	
			 
	
Grilovaná dýně s vůní ořechů
Přidáno před 1 hodinou
	
			 
	
Kuře na brusinkách
Přidáno před 3 hodinami
	
			 
	
	
Pizza s plněným okrajem
Přidáno před 7 hodinami
	
			 
	
Cibulačka s vínem
Přidáno před 14 hodinami
	
			 
	
Pikantní krémová dýňovka s mrkví a chilli
Přidáno před 19 hodinami
	
			 
	
Špagety s olivami a parmazánem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
		
	
	
			 
		
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
	
			 
	
Nejnovější články
	
			 
		
	
			 
		
	
			 
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			 
	
	
Mazanec
[email protected] před 7 minutami
	
			 
	
Langoše z kyšky
Ivetafrankova před 1 hodinou
	
			 
	
	
Kuře à la husa
Alesik před 1 hodinou
	
			 
	
Dršťková polévka z předvařených drštěk
milan.pohy před 2 hodinami
	
			 
	
	
Borůvkový koláč s tvarohem
soumar99 před 2 hodinami
	
			 
	
Mechové muffiny
[email protected] před 2 hodinami
	
			 
	
	
Fazolová polévka rychlá
Jirka33 před 2 hodinami
	
			 
	
Frankfurtská polévka s bramborami
Eva z HK před 3 hodinami
	
			 
	
Šťouchané brambory s cibulkou a smetanou
Diesel před 4 hodinami
	
			 
	
	
Hrníčková cuketová buchta
mendorf před 16 hodinami
						Tématické fráze:
						
							segedinsky z bucku, 
						
						
							recept na segedínský na guláš sbůčku, 
						
						
							nekysané zelí, 
						
						
							segedyn z ocasku, 
						
						
							segedín recept, 
						
						
							gulaš z pečeného bůčku, 
						
						
							sterilované zelí a segedin, 
						
						
							co naše babičky uměly segedinský guláš recept, 
						
						
							segedin z pečeného z bůčku, 
						
						
							segedin, 
						
						
							segedyn z bučku, 
						
						
							segedín z boku
						
					
						Suroviny:
						
							bok vepřový, 
						
						
							cibule, 
						
						
							česnek, 
						
						
							zelí sterilované, 
						
						
							smetana, 
						
						
							sádlo, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							paprika sušená sladká, 
						
						
							pepř mletý, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř celý, 
						
						
							koření nové koření, 
						
						
							bobkový list, 
						
						
							bujón
						
					
 
	 
 
 
 
			 Poslat na Messenger
					Poslat na Messenger
				 
 
	 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Komentáře (15)
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Recept ještě nebyl hodnocen 5,0
Děkuji za recept. 😊
Moje milovaná je M.J.Sandtnerová; vařeno tedy podle ní a při čekání na výsledek jsem brouzdal po rcp
Ukázalo se, že vařím segedín stejně jako Dajda: tedy bez divokého koření
...česnek jsem nakonec omilostnil a nebyla to chyba
...a bez bujónu
***
Radost a chuť mi trošku dost pokazila skutečnost, že maso bylo extra "cítit" prasečinou...
No, čím asi mělo "vonět", když bylo z vepřového, že?
Ale stejně by mě zajímalo v čem se to čuně vyválelo...
Proč ne česnek? Neříkám, že ho dávám zrovna 4 stroužky, někdy ho nedám vůbec, ale nakonec určitě ne, to pak česnek nedodá jídlu ten správný ocásek, ale minimálním povařením je právě cítit po česneku. No, každý vaří podle vlastní chuti a o tom to je, že
casino: Každý jsi něco najde že?
Segedín z nekysaného zelí? No budiž
Segedýn s česnekem