Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 072 kJ / 256 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,45 g |
Tuky | 12,68 g |
Vláknina | 9,62 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 21,25 g |
Postup přípravy
Pokud máme něco zeleného, tak buď vmícháme nebo necháme na ozdobu. Krok 4: Mažeme na plátky rohlíků a zdobíme podle svých preferencí.
Zveřejněno 3. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pomazánka z čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zZ52
Moje poznámka
Pomazánka z čočky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zZ52
Nejnovější recepty
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 10 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Piškotové řezy s tvarohovým krémem a ostružinovým přelivem
Přidáno před 10 hodinami
Grilované masovo-zeleninové špízy s bouchaným bramborem
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosové Raffaello řezy
Andreamamene před 5 hodinami
"Anglická" kořeněná marmeláda ze špendlíků
petrjkt před 5 hodinami
Uzené vepřové koleno na rybízu a zázvoru v pomalém hrnci
zewlbeastboy před 6 hodinami
Krkovička z trouby
Viera19@seznam.cz před 7 hodinami
Džem z červeného rybízu
douver před 8 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z pánve
pesmax před 8 hodinami
Ostružinový džem
ivona.gresova@seznam.cz před 10 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
k.chytka@gmail.com před 11 hodinami
Provensálská vepřová kýta
E. J. K. před 11 hodinami
Staročeský bedlový kuba
NIDEC před 11 hodinami
Tématické fráze:
pomazánka z cocky,
pomazánky z cocky,
pomazánka ze zelené čočky,
pomazanka z varene čočky,
pmazánka z cčočky,
pomazánka z červené čočky s vajíčkem,
recepty na pomazanky z cocky,
recept na pomazánku z čočky
Suroviny:
čočka,
cibule,
cibule,
vývar,
tymián,
česnek,
pepř,
omáčka worcesterová,
hořčice plnotučná,
majolka,
vejce,
petrželka
Komentáře (7)
Jen jsem neměla klasickou čočku, tak jsem použila červenou.
2) pro nás rozfofrovat, teda tu čočku
Nadja:
Jak je to s okocením peněz?
Je lepší čočku rozfofrovat, nebo ji raději nechat vcelku, he?