Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Telecí na divoko

Hodnocení receptu je 4,6 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

18. 1. 2020 11:11

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 837 kJ / 1 395 kcal
Bílkoviny163,35 g
Tuky59,07 g
Vláknina14,35 g
Cholesterol 528 mg
Sodík 695 mg
Sůl1,68 g
Sacharidy30,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

23. 3. 2024 08:40

:-)<3:yes::yes: Pěkný recept i foto , chtělo to fakt trochu prošpikovat ale i tak to určitě bylo moc dobré. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: telecí maso na divoko telecí nadivoko telecí recepty telecí maso top recepty

Suroviny: maso telecí, špek, zelenina kořenová, cibule, máslo, koření nové koření, bobkový list, rozmarýn, pepř mletý, sůl, hořčice plnotučná, víno červené, vývar masový, máslo

TopRecepty.cz

Telecí na divoko

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kEPJ