Suroviny pro 12
12
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 918 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,77 g |
Tuky | 89,91 g |
Vláknina | 29,06 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 39 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 179,74 g |
Postup přípravy
Do dortové formy natlačíme směs připravenou z vloček, kokosu a medu. Rovnoměrně nalijeme krém z avokáda, navrch nalijeme bílý krém a uhladíme. Krok 4: Kůru opražíme s troškou třtinového cukru, necháme zkaramelizovat a posypeme vrch dortu. Dáme do ledničky alespoň na 12 hodin ztuhnout.
Zveřejněno 21. 1. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Avokádovo - limetkový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X42g
Moje poznámka
Avokádovo - limetkový cheesecake
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/X42g
Nejnovější recepty
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 5 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 6 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 32 minutami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 1 hodinou
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 3 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 3 hodinami
Ovocné knedlíky z tvarohového těsta II
Linda 989 před 3 hodinami
Hlíva se žampiony na smetaně
Lenka1980 před 4 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Sally.K51 před 4 hodinami
Kuřecí kung pao z letáku Albert
Kate_123 před 4 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Kubovat@seznam.cz před 7 hodinami
Tématické fráze:
limetový cheescake z avokáda
Suroviny:
avokádo,
limetka,
sýr philadelphia,
smetana ke šlehání,
vločky pohankové,
kokos strouhaný,
med,
olej kokosový,
limetka
Komentáře (6)
Zajímavé...
cheesecake bez pečení
cheesecake bez želatiny
No, zajímavé, že